Hercai - " ilk defa korkuyorum. bilemedim. aşka düşeceğimi,

Hercai Hercai
" ilk defa korkuyorum. bilemedim. aşka düşeceğimi, yanacağımı ve kaya gibi sert kalbimin onun avuçlarında un ufak olacağını bilemedim.”

“içi kor alev misali yansa da yüreğindeki sevdaya söz geçiremez insan."

bu sözler reyyan'ın ağzından döküldüğü zaman, güzel ve imkansız aşk tanıklık edeceğiz dedik ve pek çok izleyicinin kalbinde de kelebekler uçtu..

38 bölümün hiç bir bölümünden sıkılmadım. beni sadece yüksek ses tonu ile konuşmalar rahatsız etti..bazen gerekli ama her bölüm değil, her sahnede değil. reyyan ,miran naif aşkı bazı kusurları örtmemizi sağlıyor..onlarda ki bu kimya olmasa çoktan bırakırdım izlemeyi..intikamı merak ediyorum, azize'nin nasuh ile olan davasının arka planını, gizemli düşmanı, gerçek aslanbey torununu, miran'ın babasını öğrenmesi ve bir şadoğlu olan miran'ın azize ile olan savaşını merak ediyorum..sanırım bütün bunları 3. sezon konuları olarak izleyeceğiz... sanırım bu sezona beklenen reyyan miran birlikteliği ve minik bebişimiz ile veda edeceğiz..

bütün olumsuzluklara rağmen zor şartlarda verilen bir emek var ve iyi bir şeyler yapma gayesi var..ve ben son bölüme kadar, eleştirsem de severek izleyeceğim...

Oy Ver

6.9
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.