Hercai - dün gece şili tvn televizyonun da hercai 2 bölüm gösteriliyordu.

Hercai Hercai
dün gece şili tvn televizyonun da hercai 2 bölüm gösteriliyordu. hayranlar 2. bölüme miranın intikamı adında twitter da tag açmışlar ve trendlerde üst sıralardaydı.

zira ispanya da ilk bölümü dün gösterime girdi onlar da bu intikam hikayesini merak ediyorlar.

onlar bizden daha iyi anlamışlar bu hikayenin ilk bölümünde amacın intikam olduğunu...ve miranın reyyana yaptığına kızsalar da miranın intikam oyununun bir planı olduğu bilerek izliyorlar diğer bölümleri merak ediyorlar..

biz ise ilk bölümden tav olduk bu aşka ve her şeyin bir anda mutlu sürmesini istedik. ve mirana sövdük, ilan ettik. kadından intikam alınır mı dedik..o kadar büyük tepkiler verdik ki mirana.. intikamı unuttuk kabul etmedik. şimdi miranın halini kimse çözemiyor..şililerle ispanyollarla diziyi sosyal medya da takip etmek daha sağlıklı. biz millet olarak çok duygusalız ve tepkilerimiz de öyle..

oysa ilk amaç intikamdı. aşk ise bu işin çıkmazı yol kazasıydı ve biz izleyiciye de bonusuydu. reyyan aşk istedi. miran intikam..

ben diziyi severek izliyorum. bana göre her olay dozunda kararında işleniyor. çok şanslıyız ki başrol oyuncularımız mükemmel bir kimya sağlamışlar harika işler çıkarıyor. intikamı da aşkı da merakla izliyoruz...herkesin emeğine sağlık...

benim gibi yıllar sonra sıkı bir dizi izleyicisi tv ye döndü. ve yorum yapıyor her hafta...

teşekkürler hercai ve dizi.yazarokur.com sitesi...

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.