Hercai - hazar yarı baygın şekilde karşısında azize'yi gördü bunu

Hercai Hercai
hazar yarı baygın şekilde karşısında azize'yi gördü bunu rüya da sanabilir. azize ona bu kadar kolay mı ölmek daha ecelin evladının elinden olacak gibi bir söz söyledi.

bunu reyyan'a yormuş olabilir. vücudun da ki kanın miran'ın kanı olduğunu öğrendiği zaman şüphelenecektir.

elinde delil olmadığı için zehra'nın planına ortak olmuştur. bence iyi oldu bu durum miranın haksız yere iftiraya kurban gitmenin nasıl bir duygu olduğunu anlaması için aynısının başına gelmesi lazım. belki o zaman hazar beyi anlar.

reyyanın tepkisine kızmıyorum bende olsam babama inanırdım. her ne kadar kalbimin bir tarafı acı sa da.

bence hazar'ı iten sultan dı. elif çocukluğunda yaşadığı olayın bir benzerini yaşadı. o gün yengesi amcasını ölüme yolladı. bugün de hazar'a aynısını yaptı. korkusu ondan. sultan dan korkuyor elif... miran'ın bu kadar suçlamasına göz yumamaz. bence reyyan'a ya da miran'a söyleyecektir.

reyyan'ın durumu yakın zamanda ortaya çıkacakmış gibi ben reyyan ile miran'ın ayrı hallerini aşk acısı çekme anlarını da severek izliyorum. onların kalpleri bir atıyor her ne kadar ayrı da olsalar onlar birler. ve bunu bize çok güzel geçiriyorlar.

intikam dan doğan imkansız bir aşk masalı. diye izlemeye başladık biz bu diziyi. yani dram. romantik komedi olsaydı çoktan çoluk çocuğa karışmışlardı mutfakta da birlikte yemek yaparken de izlerdik bu çifti. onların sorunları boylarından büyük.. bu yüzden çiftimiz her bir araya geldikleri an bizim de kalbimiz onların aşkıyla çarpıyor.

senaristlerin işi zor. neredeyse bir sinema filmi uzunluğunda bölüm hazırlıyorlar. eminim şimdiden belli dir onların reyyanın kendi gerçeğini öğreneceği bölüm. sabırsız olan biziz... emeklerine sağlık...

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.