Hercai - 20.bölüm; tamamı hastanede geçmiş olsa bile bazı gerçekleri de

Hercai Hercai
20.bölüm;
tamamı hastanede geçmiş olsa bile bazı gerçekleri de bu bölüm öğrendik. elif şoktan çıktı kendi geçmişini hatırladı. sultanın ne kadar zalim olabileceğini gördük. akıl hastahanesi yıllarını unutmamak gerek şizofrenik hareketler. kocasını ölüme terk eden bir kadın herşeyi yapabilir..

mektup kimin eline geçti kocaman bir soru işareti. ah reyyan babanın elbiselerine de bir sahip çıkamadın 😂

en güzeli de acı da olsa reyyan ve miran aşk ve güven sınavından da güçlü çıktılar. miran'ın reyyan gerçeği araştırma sözü vermesi o zamana kadar bir şey yapmayacağına dair söz vermesi en güzeliydi. zehra damadına ve kızına attığın o tokatlardan çok pişman olacaksın. keşke onlara gösterdiğin bu gücü nasuh'a da gösterebilseydin. ahh dilşahın bahtsız yüzüğü. en güçlü aşkı sen temsil ediyorsun da kıymetini bilen yok! o yüzük 💍 miranın boynunda sıcacıktı özlemdi, sevgiydi. eminim dilşah da o yüzüğü boynunda taşımıştır aşkını temsilen. reyyan da boynunda taşıyacak o gün gelene kadar. parmakta gün yüzü görmedi o yüzük, al işte zehra hanım paçavra gibi fırlattı o yüzüğü. beni çok etkiledi o sahne içim acıdı.

en sevdiğim finalde reyyan'ın her şeye rağmen miran'ın yanında durması ona inanması kocam suçsuzdur demesi.

gül hanım sen olmasan miran ile reyyan'ın güzel sahnelerini göremeyecektik. bu aşkta büyük emeğin var. 😍çok şanslı bir kızsın😊 çok güzelsin, çok güzel ve iyi kalpli bir ablan, yakışıklı cesur korkusuz bir abin var.
biz izleyicinin sesi sensin 😘

azize ve nasuh yatacak yeriniz yok!

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.