Hercai - 19:45 te yazan yorumcu tesekkur ederim aciklamalar icin. yanliz

Hercai Hercai
19:45 te yazan yorumcu tesekkur ederim aciklamalar icin.

yanliz hazari vurduysa dilsahta aslanbeyi vurup intihar ettiyse bunlari hazarin görmesi lazim.bilmesi lazim.fakat tek bildigi sey babasinin yani nasuhun onlari bulmasi ve dilsahi aslanbeylere göturmesi.belki kitapta anlattiginiz gibi olabilir.ama dizide oyle degil sanirim.neyse ilerleyen bölumlerde aciga cikar.ama belki boyle giderse bakmayabilirim.cunku aşiri siddet ve kadini rencide etmek var.intikam sekli bile cok yanliş.gerci siddeti biraz azaltilar gibi.birde miranin hazarin oglu olmasi reyyanin hazari baba bilmesi.sonucta reyyanda miranda gulle kardes oluyor.iyikide azizenin reyyanin gercek sadoglu olmadigini bilmesini saglamislar.yoksa hic bakmazdim.ozaman azize bile bile kardesle evlendirmis manasinda olurdu.

azizenin hanifeyle gozgoze geldiginde belliydi zaten.ve sultanida istemedigi kotu bir yerden geldigini îma etti zaten.

evet azize kötü biri.ama dizi baslamadan once konusunu okudum.azize merhametli biri diye yazmislar.demekki yanlis yazmislar.

evdeki herkes herseyi ögrenince azizeden herkes nefret edecek.bence azizenin ölen kiz kardesi de bu olaylarin icinde.ilk konaga geldiginde elifim diye aglamisti.
birde basta elif miranin kardesi diye gosterdiler.sonra kucuk diye anasi babasi 27 yil once öldu diye degistirdiler bence.

biraz daha dizi guzellestirilse iyi olur.hep kötuluk olmuyor.izlenmek istenmiyor.moral bozucu oluyor.umarim dikkate alirlar

bu arada firatta bir sadoglunu seviyor.yareni.yani azize nin sonu kotu.üstelik ne miran ne firat ne elif hicbiri azizeyi affetmez.ama firatin sozde annesi esma iyi biri.bunlarin pek boyle olmasini istemiyor.neden azizenin yaninda duruyorki

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.