Hercai - 1:13 ve 02:02 de yorum yazan arkadaşlar; pek çok cevap

Hercai Hercai
1:13 ve 02:02 de yorum yazan arkadaşlar;

pek çok cevap aradığınız sorular var aklınızda;
1. şadoğlu konağında azize'nin adamı hanife var. reyyan'ın hazar'ın kızı olmadığını azize biliyor. hazar'ın reyyan'ı çok sevdiğini ona bir zarar gelmesinden çok üzüleceğini de biliyor. miran yaralandığı zaman en ufak bir acıma duygusu yoktu azize'nin gözlerinde.

azizenin korkunç planı;
azize hazmede hazmede intikamını alacak.
dilşah azize'nin işkencelerin'den bıkıp evden kaçtığında kocası onu bulmak için peşinden gitti. karı koca kavga ettiler. dilşah evden hazar'ın yardımıyla kaçtığında yakalanmışlardı. hazarı mehmet aslanbey yaraladı hazar'ın vurulduğunu gören dilşah mehmet aslanbeyi vurdu ve sonrasında intihar etti. azize bunları biliyordu ve oğlunun ölümünden hazar şadoğlu'nu sorumlu tuttu..soyunu onun dölü ile kurutacağım diye korkunç bir plan yaptı. anası oğlumu vurdu bende onun oğlu ile baba oğulu birbirine kırdırıp soylarını kurutacağım ama onun sonu miran'ın elinden olacak...

azize zalim bir kadın gelini dilşah'ı ahıra kapatıp işkence yapan ve sultan'a da aynı işkenceleri yapan bir kadın...bence yaren ile azize'nin pek çok ortak noktası var. azize de gençliğinde nasuh ağa onu tercih etmediyse bunu gurur meselesi yapmış ve kinlenmiş olabilir :)) gönül'ün de azize'nin torunu olduğunu düşünmüyorum. sultan'a geldiğin çöplüğe seni gönderirim diye bir cümle kurmuştu. demek ki sultan barda yada pavyon da çalışan bir kadın olabilir. ve çocuğu gönül ile o eve gelin gelmiş olabilir.
azize'nin oğulları annelerinden farklı değilmiş. bu yüzden gönül ile miran'ı ile evlendirmiştir. miran'ı ve sultan'ı kontrol edebilmek için..

en küçük oğlunun tek çocuğu olan torunu elif için endişelendiği belli oluyor. ve fırat onun en değerlisi..

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.