Benim Tatlı Yalanım - abi bu ne ya bence aylın bir kendine gelsin özür

Benim Tatlı Yalanım Benim Tatlı Yalanım
abi bu ne ya bence aylın bir kendine gelsin özür dilesin filan. bu nasıl bir ego ya. terk edip gitmiş anladık hastaymış hoş gerçi bu bir bahane olamaz kaçması her şeye rağmen şart değildi ama bari kaçtın niye gidip sevgili yapıp üstüne bir de çocuk yapıyorsun? işte buradan sonra aylın felan savunulamaz. sırf çocuğu olmayacak bir daha diye kayranın peşinde ya bu çok üzücü. kayrayı gerçekten sevsin. yani hatasını anlasın filan.
şu sunayı da iyilik meleği yaptınız iyice. ya suna ve nejat çok itici. okay aylin pis aylin kötüüü. ben de aynını düşünüyorum. ama kayra ve aylinin bir şansı olsun. gerçek bir şansı olsun. entrikalı ağlamalı filan değil. ben sunayı istiyorum diye anırmasın kayra. abi tm babasını istemekte haklı. nejat da kızını vermemekte haklı. ama suna nedir ya. kayranın suna ile iletişimi çok saçma. hayır yani gerçeği öğrendi ve sunaya tekrar bağlandı. bu çok saçma. ayline karşı azıcık sempati duysun be. daha çok küçük kin tutacak bir yaşta değil. suna da suna suna da suna kayra bu şekilde çok itici oluyor biliniz.
ama şu aylin de adam olsun. kayrayı oyunsuz yalansız görmek istesin. ayline anne desin kayra. aylin nejat ve salak sunayla dost olsun. lütfen hanenin oyunlarını aylin bozsun ve dost olsunlar. ne bu abi ya parkta terk edip git sonra yıllar sonra gel yine manyak manyak saçmala aylin hanım biraz ileri gidiyor artık

Oy Ver

6.3
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.