Benim Tatlı Yalanım - aylinin ne nejat ne de kayra umrunda değildi. bebeğini

Benim Tatlı Yalanım Benim Tatlı Yalanım
aylinin ne nejat ne de kayra umrunda değildi. bebeğini düşürdü ve kayranın peşine düştü. tamam anladık kayra hayattaki tek çocuğu diye kayranın peşinde ve fransaya da bu yüzden gitmiyor.
peki nedir bu değişim? birdenbire triplere girdi. intikam almak istermiş gibi bir hali var ama neyin intikamı ortada alacağı bir intikam yok. ne bu hırs? sırf aylini hande ile aynı kefeye koymak için çabalıyorsunuz ama aynı kefede değiller. aynı şey olmamalı. bu konuda ilerlemeyi kesin artık. evet aylin kayra ve nejatı terk etti bebeğini düşürmeseydi boşanıp geri dönecek ve kayrayı umursamadan yeni hayatına dönecekti. tüm bunlar acımasızca. ama madem geri döndü adam gibi geri dönsün. nejat belli öfkeli ona. ama nejat suna ile yeni bir hayat kuracak. kayra kendisini bu hayatta yalnız hissetmez mi? suna ona iyi davranıyor ayline de ılımlı davranmaya çalışıyor filan. kayra için şu aşamada suna daha mantıklı geliyor. fakat ayline bir şans vermeli. 6 yıl kaybettiler ama bundan sonrası için aylinin bir şansı olmalı diye düşünüyorum. kayra ve aylinin bir şansı olmalı.
ayrıca kayra aylın konusunda aşırı ruhsuz davrandı. neymiş efendim ayline kızmıyormuş ama sunayı tercih ediyormuş. burada kayranın tepkisi aşırı saçma. aylinin neden gittiğini sormalı ayline. öfkesini göstermeli. normal bir çocuk böyle yapar. kayra resmen aylın sana kızgın değilim ama yeni bir hayat kuruyoruz güle güle değilim mesajı veriyor. bu mesajı nejatın vermesini anlıyorum da kayranın böyle bir şey düşünmesi tuhaf saçma. 3 ayda sunaya ne kadar alışmış olabilir. suna iyi biri ama kayraya bir ebeveyn gibi davranmıyor. bir abla bir teyze yakın bir akraba gibi davranıyor. kayranın bu yakın akrabalık tavırlarını bu kadar benimsemiş olması gerçek ayline hiçbir şey sormayacak kadar benimsemiş olması aşırı saçma.

Oy Ver

4.9
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Sıkıcı

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.