Benim Tatlı Yalanım - dizilerde neden bayanlara birer obje gibi aşırı

Benim Tatlı Yalanım Benim Tatlı Yalanım
dizilerde neden bayanlara birer obje gibi aşırı açık kıyafetler giydiriliyor kıyafetler plaj kıyafeti gibi biraz dikkat lütfen bizler normal hayatta bu şekilde giyinmiyoruz.
dizilerde olaylar uzamadan çözülmeli küs barış başka kadın erkek entrika gibi durumlara düşülmeden değerlerimize saygı ölçüsünde aykırıliklardan uzak
istikrarlı bir şekilde devam etmeliki izleyici diziden kaçmasın inişli çıkışlı konusuz uzatmalı tutarsiz olduğunda dizi bitmeye mahkum oluyor. bu nedenle başta çok sevilen diziler bitiyor ve izleyici bittiğine seviniyor. geçmişte yayınlanan bazı diziler var hala hatırlanıyor bazıları ise sezonda unutuluyor.
kayranın annesi konusunda bir izleyici yorumlarda kayra bence gercekleri biliyor sunayı sevdiği için bilmiyormuş gibi davranıyor ve babasıyla sunayı yakınlaştırmaya çalışıyor yazmıştı aslında bu çok güzel bir düşünce hem kayra olumsuz etkilenmemiş olur.
hem de izleyici karakedi karakterlerden kurtulmuş olur. bizde başka dizilere benzemeyen kendi gibi olan bir senaryo izlemiş oluruz.
birde suna afrika da görev almış bir bayan olarak sunuldu. afrikadan gelen bir kişi bronz olmaz mı. bu atlanmış.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.