Yüksek Sosyete - bu bölüm süreyya dan iyice nefret ettim. tabii zuhal olcay

Yüksek Sosyete Yüksek Sosyete
bu bölüm süreyya dan iyice nefret ettim. tabii zuhal olcay i tebrik ederim,karekteri o kadar güzel canlandiriyor ki süreyya dan igrenmek benim icin kolay. sonunda kizina ugursuz demesinin nedenini ögrendik. zaten böyle birseyi tahmin ediyordum rahimini kaybetmis. gecen bölüm yorumumda da yazmistim cansunun dogumundan sonra birdaha cocugu olamamissa bunun faturasini öz kizina cikarmanali. cansunun kabahati ne? hicbirimiz malesef anne babamizi secemiyoruz,bu elimizde degil. ama akli basinda her anne baba dünyaya bir cocuk getiriyorsa o yavruyu ilk anindan beri sevip,kollamali,ona güven vermeli.

süreyya bununlada yetinmemis birde anne babasinin özel ucakla kaza yapmalarinin faturasinida cansuya cikardi.
senarist süreyyanin kizina ugursuz demesine hangi kilifi uydursa bile beni tatmin etmiyecegini biliyordum. diger kizinida pek seviyor sayilmaz,bakalim onun altindan ne cikacak.

begennedigim sacma mantiksiz buldugum sahne cansu ne ara is yerinde ece nin kayip cantasi ve kap kaçaklariyla onca yemegi hazirliyor,buna imkan var mi? gecen bölüm hadi ece bütün gece hic uyumadan onca yemegi piknige hazirladi bizlerde yedik ama bu hafta bu durum benim biraz migdeme oturdu;)) birde günah ayol mert onca erzak,yemek getirdi ece tek bir lokma almadan hayda mahalle dügününe gitti.
dügüne katilmak isteyen ece bir adim ötede duran evine kiyafet degistirmeye gitti,giderken hava aydinlikken evinin kapisinin önünde ne ara hemen karanlik oldu anlamadim gitti;))

en cok sevdigim sahne ece ve mert in dügüne katilmalari,ece nin birden nurten olmasi evcilik oyunu cok sevimli sahnelerdi. mert in gelin ve damata para asmasi dügün sahibinin icten tesekkürleri gözlerimin dolmasina neden oldu. sen ne iyi yürekli bir insansin mert.
ece nin 8 yasinda annesinin evden cikip bir daha gelmeyisini anlatmasi bayagi bir hüzünlüydü. düsünüyorumda 8 yasinda annesiz kalmakmi daha zor yoksa yetiskin yasina kadar bir anneyle yasayip ama anne tarafindan hic farkedilmemek,sevilmemek mi daha zor? cansunun yasadigi annesizlik bana daha zor gibi geliyor... bu arada ece nin babasina ne oldu acaba. ece kizim gece yarisi sokagina lamba diktirtecek kadar gücü olan asistani kacirma diyorum;)) estetik acidan keske oyuncular gercekten dudak dudaga dogal birsekilde öpüsebilseler o cesareti gösterebilseler. mert ve ece nin güya öpüsme sahnesi komik ötesiydi;)

cansu kerem ikilisinde ayni tas ayni hamam. 2016 yilinda yasiyoruz,sosyal medya ile ic iceyiz. kerem in yerinde olsam "işveren" olarak cansunun ismi soyadini arama motorunda bir arastirirdim;)) cansu ve kerem in bu uzunnn uzun bakismalari bayagi bikkinlik vermeye basladi. ey senarist cansu keremle bir gece gecirecekse sakin ola hamilelik klişesi yazma..

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.