Üç Kız Kardeş Oyuncuları
Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever
Üç Kız Kardeş Özeti
İclal Aydın’ın çok satanlar listesinde yer alan aynı isimli romanından televizyon dizisine uyarlanan
Üç Kız Kardeş Kanal D ekranlarında izleyenlerin karşısına çıkıyor. Başrollerinde Reha Özcan, İclal Aydın ve Berker Güven’in yer aldığı dizinin yapımcılığını Süreç Film üstleniyor.
Üç Kız Kardeş Yorumları

nihayet açılmış sayfa. trajikomik bir dizi.90'lı yılları yapmaya çalışıyorlar ama pekde başarılı değiller. türkan ve somer uyumu ilgi çekici fakat türkan baştan beri hata yapıyor.sevilmediğini bile bile evlenmesi, kaynana zoruyla somerle evli kalması aşırı saçma. ailesi üzülmesin diye kendi hayatını mahvediyor. ve türkan için sonu yine hüsran olacak eğer romana göre giderse dizi.
03-04-2022 08:04 !! ++

bu dizi salı akşamı cuma ne alaka?
09-04-2022 01:10 !! ++

dizi güzel ama turkanin bu kadar sessiz kendini ezdirmesini sevmedim
Asi❤️💛GS • 10-04-2022 23:17 !! ++

somer ve türkan çok yakışıyor hep böyle kalsınlar hata türkan somerden hamile kalsın lütfen
12-04-2022 23:17 !! ++

harika dizi bağımlılık yapıyor mineye acıyorum bence madur olan mine çünkü yıllardır sevdiği sevildiği adam tarafından terk edilmek çok ağır çok zor bir durum. türkan masum ona diyecek bişey yok. burada iki suçlu var rüçhan ve somer.
rüçhan zaten normal değil. hem oğluna şantaj yaparak sevmediği biriyle evlendiriyor hemde türkan'ı suçluyor kıza eziyet ediyor gerçekten manyak bir kadın.somer de mineyi sevdiği halde para için türkanla evlenmeyi kabul etti kıza çok büyük haksızlık yapıyor. hem sevmiyor hemde gezip tozuyor haftaya da mine'nin kollarına koşacak hiç şaşırmadım bunu bekliyordum somer mine'den zor vazgeçer belkide hiç vazgeçmez.
bu arada türkan (özgü kaya) yağmur tanrısevsin'e çok benziyor çok güzel kız.
yani özgü daha güzel bence:)
13-04-2022 05:05 !! ++

keşke pazartesi olsaydı dizi zor bekliyoruz salıyı😏
18-04-2022 22:01 !! ++

aman fenalık geldi artık bu miladan somerde bu kadarmı saf olur ya dünya güzeli karısı türkan var mila mila başka birşey bildigi yok türkan da artık hamile oldugunu söylemeli fenalık geldi artık türkanında soguklugundan somer böyle mila mila dedikçe bunaldık senaryoyu biraz lütfen degiştirin.
böyle mila gibi gurursuz para peşinde olup kurnazlıgı cilveli olup somer gibi saf toy erkekleri kandırıp istedigi gibi parmağında oynatır işte bu dizi sadece bunu gösteriyor. kusura bakmayın ama öyle saçma sapan bir senaryo fazla sürmez final yapar.
23-04-2022 16:53 !! ++

mila kim knk? mine olmasın o🤣🤣
fenalaşma sakiinn...
26-04-2022 05:21 !! ++

türkan hamile olsun somer ve turkanın bebeği olsun
12-05-2022 23:25 !! ++

rehanhocam merhabalar sonbir şans daha verin hakimboşanmasin ricaedi rim
17-05-2022 23:51 !! ++

iclal hanım kalemi elinize almışsınız ama çok saçmalıklar var sanki mila başrolde oynuyormuş gibi devamlı mila var eskiden somer aşık olabilirdi ama artık türkana aşık olması gerekli kalbinin köşesinde falan milanın yeri olmamalı o zaman noluyor kayınvalıden in ve kötü basit milanın oluyor dizi şimdiden çok fazla sıkılmaya başlıyoruz galiba iclal hanım kendi hayatınızdan almış gibi geldi bu romanınız çünki öyle gibi geldi bizlere ayrıca türkan güzel ama çok soguk daha sevimli candan olabilir durmadan köşelerde aglıyacagına somere sahip yuvasına sahip çıkması lazım böyle buz gibi durursa olmaz erkekler sevmez öyle soguk kadını birde çocugu olacak niye someri milaya kaptırıyor somer iyi biri daha toy türkan birazda kıllı olsun kimseye fırsat vermesin yuvasını kurtarıp kendine aşık etsin kocası bu onun.
akıllı olsun türkan kocasına yuvasına sahip çıksın öyle 11 sene evli kalıp ayrılmak oluyorsa şimdiden final yapın deriz .
19-05-2022 18:06 !! ++

mila değil kız mine mineee hâlâ mila diyonuz🙄
24-05-2022 03:05 !! ++

üç kiz kardeş dizisini severek izliyoruz bence yeni sezonda olacak diziler arka sokaklar-üç kiz kardeş-mahkum-yargi ve de birde komedi dizisi bekleriz ilgililere duyrulur
24-05-2022 11:52 !! ++

dizi basitleşti final olur böyle olursa
25-05-2022 02:10 !! ++

niye final olsunki biz severek izliyoruz basit derken
25-05-2022 10:44 !! ++

eski türk filmlerine döndü iyice türkan çok salak mineyle bozdu kafayı
26-05-2022 03:39 !! ++

beğenmediyiniz yerleri yorumlarda yazarsınsınız düzeltirler bitmesin bence biz izliyoruz
31-05-2022 11:24 !! ++

mineyi hala türkan 'in koruması geri zekalılik bu bölümde sanırım reytingler düşmüştür bu seneyi böyle devam ederse seyreden olmaz 😔
31-05-2022 23:16 !! ++

dizilerde sezon finallerinde birini oldurme gelenek haline geldi sanirim...
15-06-2022 00:07 !! ++

nesrin kahrından ölmüş millet keyif yapıyor bahçede biriside merak edip demiyor annem nerde sadık bile kadın ölünce aklına geldi çok saçmaydı
15-06-2022 01:53 !! ++

dizinin baş rolde olan kahramanların'dan nesrin'i öldürdünüz. ne derler, kahraman ölünce film veya dizi biter.
aslında rüchan ve kardeş bozuntusu deryanin babasi diziden çıkmaliydi.
15-06-2022 13:50 !! ++

fatih deryanın değil dönüşün babası
saçma sapan ortalığı karıştırdı aptal adam
16-06-2022 22:03 !! ++

ruçen hanımın sebepsiz düşmanlığı çok sıķıcı
20-06-2022 11:24 !! ++
Yorum Yaz