Yüksek Sosyete - cansu ya söyledikleri cok canimi acitti cokkk... efendim

Yüksek Sosyete Yüksek Sosyete
cansu ya söyledikleri cok canimi acitti cokkk... efendim cansu yüzünden cok kayiplar yasamis mis. tamam belki cansu nun dogumundan sonra yasadigi bir aksilikten dolayi bir daha cocugu olmamis olabilir ama durum böyle bile olsa bunun faturasini asla cansuya cikarmamali. madem üc evladin oldu onlari sar sarmala sevginle yasat onlari..

en cok begendigim sahne kerem ve cansu nun birbirlerine gercekleri itiraf etmeleriydi ama ikiside birbirine inanmamayi tercih etti. ahhh bir bilseler ki o an söyledikleri kelimesi kelimesine gercekti. bence gercekler ortaya ciktiginda kerem ve cansu daha da cok birbirlerine yakinlasacaklar. ileride bu yalanlar ortaya ciktiginda " ben sana demistim ama sen inanmamistin" diyecekler birbirlerine;)

cansunun ablasinin can a karsi hirsininda anlamak mümkün degil,nasil bir aile bunlar anne kizina düsman kardes kardesine düsman.

yufka yürekli ece cansuyu cabuk affedecek,ece de cok yakininda olan ve kendisini oldugu gibi kabul edip seven asil mert i bir görebilse ve gönlü ona dogru kayabilse. o zaman degme gitsin benim keyfime;) kiz sarhosken mert e 10 puan verdi birde ayik kafayla verirse olur bu iş;)) ece kücük yasta anne tarafindan terkedilmis anladigim kadariyla mert te kücük yaslarda anne ve babayi kaybetmis. ikisinin ortak yanlari var ikiside hayata meydan okuyarak kah ara sira dalga gecerek tutunmuslar. ayrica ece nin kerem li mert e kara sevdasi fazla uzadi,hangi ara bu kadar sevdi baglandi,cocugumun babasi diye diye bir hal oldu. ne yasadi ne ilgi sevgi gördü keremden allahaskina? ece nin bu keremli mert takintisi fazla ergen olmaya basladi bana göre tabii.
bana ece ve mert cifti daha sempatik geliyor gözüme,kerem ve cansu sanki beraber olmuslarda birbirlerine acilmislarda cansu bu bölüm ayrilmaliyiz modlarina girdi habire ,neyin nesidir bu durum anlamadim gitti. senarist mert ve ece sevdasini yavas yavas isleyerek güzel birsekilde yazarken kerem ve cansu da adlandiramadigim bir olmamislik var... galiba ben ikisini izlerken sıkılıyorum.

kafama takilanlar mert sarhos eceyi eve birakti ama onca ece ye ait kaplar esyalara ne oldu? göl evine giderken kac cantayla gitti ece ve cansu. devamlilik acisindan böyle seylere dikkat etseler daha güzel olur.

süreyya bacim sen o seni sevmeyen kocayi boşa,bak karsina yakisklimi yakiskli levent bey cikti,kacirma bence onu. gerci senden bir hayli genc ama olsun;) bu arada süreyya nin sirkette neden bu kadar söz sahibi oldugunu,istedigi cocuguna hisse verip sevmedigi cocuguna hisse vermeme hakkinin nerden geldigini anladik. holding süreyya nin babasindan kalma.

mert ve kerem in dostluklarida izlemeside keyif verici. mert sevdigi kadinin gönlünün keremd oldugunu görüyor biliyor ama kerem e hic gönül koymuyir ayni sekilde babaannesinin kerem e düskünlügünden sevgisinide hic kiskanmamis kerem e hirslanmamis bu cok güzel. kerem de mert kendisini defalarca kirdigi halde dedigi gibi ben hep yanindayim olmus.
yukari ki yorumumda ilk basta bu yazdigim cikmamis cansu eve gelmis abisi ablasi meraktan sarilip sevgi gösterisinde bulundular, cansu annesine beni merak etmedin mi bana sarilmiyacakmisin dediginde süreyya nin cansu ya söyledikleri cok canimi acitti cokkk...

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.