Yüksek Sosyete - bir insan yasadigi evde annesinin yaninda kendisini oraya ait

Yüksek Sosyete Yüksek Sosyete
bir insan yasadigi evde annesinin yaninda kendisini oraya ait degilmis gibi adeta bir siginti gibi hissetmesi ne kadar aci. cansuya üzülmemek elde degil,bu kiza yapilan haksizliklara baba,abi ve abla neden bir dur demedi? cansu evden tek bir igne almadan ciktiginda tamam simdi cansu kizimiz mantiksiz birsekilde yinede bir sürü pahali kiyafetler giyecek dedim ve nitekimde öyle oldu. bari bir valiz kiyafet alip gitseydi daha mantikli olurdu. cansu ece nin evinde aglarken annesi icin degil kerem icin agliyordu,kendisininde gönlü keremde ama ece den dolayi olmaz gözüyle bakiyor.
ece cansuya otobüste nasil davranmasini anlatirken cansunun daha önce otobüse binmedigini,akbilinin bile olmadigindan neden birseyle anlamiyor ben anlamis degilim. hadi dizidir deyip göz yumalim. ama en azindan ece cansunun 3 kartini gördükten sonra cansunun annesinin zengin biri oldugunu anlamis olmasini isterdim.

bu bölüm süreyya ile empati kurabildim ve onun kocasi ile iliskisini anliyabiliyorum. hangi kadin kocasini baska bir kadinla paylasmak ister hele hele kocasinin baska bir kadindan cocuk sahibi olmasini ister? bu her kadin icin cok gurur kirici bur durum ve belliki süreyya hala hayat arkadasini seviyor. ama süreyya nin sözde "kizi"cansuya bu kinini nefretini hala anliyamiyorum.

göl evinde ki sahneler cok güzeldi ve sonunda ece in gözlerine inen perde kalkti ve gercekleri görebildi. umarim ugur böcegim dedigi arkadasini ugursuz olarak görmeye baslamaz... cansu nun abisi eceyle karsilastiginda ondan etkilenecek diye tahmin ediyorum.
22.42 de yazan arkadas güzel bir konuya deginmissin. bir bölüm öncesi süreyya ezik koca parasina muhtac bir kadinken bu bölüm sirkette yönetim kurulunda oldugu güclü kocasinin kendisine muhtac oldugu bir kadin oluyor. mantiksizlik iste...

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.