Yüksek Sosyete - mis gibi sucuk kokusu ile uyanan cansunun bogazina teker teker

Yüksek Sosyete Yüksek Sosyete
mis gibi sucuk kokusu ile uyanan cansunun bogazina teker teker dizdi sucuklari kötü kalpli anne süreyya. sanki benim bogazima dizildiler ;(( 4 bölümdür süreyya nin cansudan nefretini anlamadim,cözemedim gitti. 4 bölümdür cansu nun annesinin kendisinden bu kadar nefret etmesine neden olacak tek bir davranisini görmedim. kadin resmen ogluna iyi geceler deyip kizini es geciyor,cansu ya sirketten hisse verilmemesine neden oluyor. en anlamsiz buldugumda baba olacak o adam tüm bunlara göz yumuyor. bu sempatik,eglenceli dizide beni en cok rahatsiz eden süreyya nin kizina karsi bu kini nefreti.

bu bölümde mert ve keremin yalanlari baslarina bela oluyordu,git gide dahada cikmaz bir hale gelicek bu yer degismeler.

cansu yüregi sevgiyle,iyilikle dolu bir kizcagiz,ailesinden pek sevgi görmemis ama yüreginde kocaman bir sevgi barindiriyor. kamyon sebzeyle gelen adama zararini karsilasin diye banka hesabini istemesi en güzel örnek. ama keremin hemen bu olayi kabullenmesini mantiksiz buldum,bir calisan hemen cikarip kenarda biriktirdigi 700 binini hic tanimadigi birine nasil verir? biraz kurtlanmasini isterdim keremin.

şirin hep gözüme şirin gözüküyordu ama nu bölüm sevemedim kendisini. keremin kiza dürüst olmasini ise sevdim,kiz daga fazla umutlanmadan bu is bitmeliydi. ama keremin dominant annesi şirinden kolay kolay vazgecmez. keremcim sirf annen istiyor diye insan yüregini pir pir etmedigi,heyecanlandirmadigi bir kizla ömür gecirmez. gerci türkiye de büyükler öyle istiyor diye uygulanan evlilikler hep var...

cansunun abisini cözemedim ben. sanki sirkette calismaktan pek memnun degil,hobisi fotografcilik ile ugrasmak istiyor. ama ablasina sirkette haddini bildirmektende geri kalmiyor. kendisinin ablasindan daha cok söz hakki oldugunu vurguluyor. fakat ablasinin ve babasinin ortaklasa ürünlerde yaptiklari yolsuzluklardan da haberi yok!

ece ve mert yine cok tatliydilar,gerci ecenin arabesk hali biraz asiriya kactigi halde. ama mert izliyecinin sesini duymus olmali yeter dedi:))

cansu ece nin kirik dökük evinde ne kadar cok mutlu,evde ki lüks standardi olmasa bile mutlu,cünkü ecenin evini sicak bir yuva olarak görüyor. yillarca ugursuzsun sen diyerek büyümüs,simdi ugur böcegim sözünü duymak iyi geliyor yüregine.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.