Yüksek Sosyete - merhabalar süreyya nin öz kizi cansu nun yüzüne

Yüksek Sosyete Yüksek Sosyete
merhabalar süreyya nin öz kizi cansu nun yüzüne haykirdiklari cok korkunctu. insanin kadin olsaydinda kocani elinde tutabilseydin demesi geliyor. kocasinin gözünün disarida olmasinin faturasini cansu ya cikariyor pes dogrusu! cansuda kimbilir ne kadar derin yaralar acmistir anne tarafindan sevilmemek. hos babasa baba degil ya.
süreyya nin isil a attigi gole bayildim.

kerem biraz fazla flörtöz ayol,annesinin gelini olarak gördügü kiza ne o öyle göz kirpmalar falan. kiz habire umutlanacak.

vay mert in ve cansu nun zengin tabakadan oldugu ne kadar belli,cansu büfeden hoslanmadi,kiz alisk degil böyle gidalara;) mert beyimizde seyyar saticidan tavuk pilava burun kivirdi bir catal bile almadi.

ece bir kadin olarak keremin cansuya attigi büyük begeni bakislarini nasil anlamiyor ben anlamadim gitti. cansu ece yüzünden hep kendini geri cekecek kereme karsi belli oldu.
mert cok tatli ama ece yi elde etse hemen birakip gidecek tiplerden,yani hevesi cabuk gececek gibime geliyor,aman ecemiz üzülmesin.

evin şöförünün süreyya ya ikide bir kücük hanim demesine alisamadim. sanki bana süreyya anne baba tarafindan zengin bir aileden geliyor gibi geldi,vakifta kadinlara bende sizinle beraber özel okullarda okudum demesinden öyle bir anlam cikardim. eger öyleyse ne diye o tipsiz kocanin kahrini cekiyor.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.