Yalancı Bahar (Madhubala) - tekrardan merhabalar önceki yorumum aceleye

Yalancı Bahar (Madhubala) Yalancı Bahar (Madhubala)
KıRK YıLDa BiR GiBiSiN
Bayan
♠DaimaHatAr♠
17/12/1996 (28)
tekrardan merhabalar önceki yorumum aceleye gelmişti. yine bir yorum patlatmaya karar verdim. bu sayfa benim için çok özel..diziyi izlemesemde zaman zaman yazardım buraya. ya sayfa açıldığında 3 ci yorumu ben yazmıştım hiç unutmuyorum:) bu sayfa sayesinde birçok dost kazandım:) prensesim-haticemi, huzurum- eylül ada'mı, kindersürprizim- baharımı, şu an burada olmasa da kainat'ımı, ikizim- jenomu, sabah uykum aynurellamı , demoşumu ve ismi gibi melek olan meleğimi :) o yüzden seviyorum bu sayfayı:) kinderime katılıyorum bencede benimsin bitince hafta içine alınır dizi:) ve yine eskisi gibi olur buralar. mesela sayfadaki ilk kızlardan olan eylül gamze gelse. burada arkadaşlık kurmaya başlayan ilk kişiydi eylül gamze. o yüzden aklımda kalmış hep:)
mihom kalbim bile gelmiş buraya. haha yazarokur sağolsun arshican- rishbalacan kardeşliği başladı. bunlar kıyamet alameti:) hihi:)
inşallah hep böyle kardeş kardeş geçiniriz. "hepimiz kardeşiz" :)
ya bu sefer bende izlemediğim bölümleri izlemeye çalışacağım. baştaki bölümleri izlemiştim o yüzden şimdilik izlemiyorum. diziye sultan dahil olduktan sonrasını tam izlemediydim. bu kez izlerim artık:) aslında rk tam benim kafadan. sürekli intikam alıyor fln. haha. bununla ilgili birçok caps görmüştüm. arnav'ım, rudra ve zein " ben sari aldım, ben bileklik aldım, ben küpe aldım " falan diyorlar. rk " bende intikam aldım diyordu:) ha birde shyamla ilgili caps vardı "izindeyim shyam abi" dediği. onu pek anlayamadım ama caps sonuçta mutlaka komik bişeydir güleyim bari emeğe saygı dedim güldüm onada:) ya buralarda benim ikiziminde yorumu olması lazımdı? acaba silindimi:( demoşumunki zaten hep siliniyor:( sabah uykumda yazmalı bence buraya artık! sultanlı bölümlerin gelmesinimi bekliyorsun.yoksa?:/ birde meleğim yazacam bende diyordu hala yok ortalıkta. nerdesin canik?:(
yorum yazarken yazmayı düşündüklerimi unutuyorum.
bu yorumumdada bişey unutmuşsam tekrar uğrarım buralara:)

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.