Yalancı Bahar (Madhubala) - selam güzel insanlar :) rk ye aşık olanlar:) ara

Yalancı Bahar (Madhubala) Yalancı Bahar (Madhubala)
selam güzel insanlar :) rk ye aşık olanlar:) ara sıra kızanlar :) karizmasına aldananlar :) madhuya hayran kalanlar :) cesaretine alkış tutanlar :) rishabalaya ayılanlar bayılanlar :)) bu kafiyeler bana birini hatırlattı :(( okuyorsan bil diye söylüyorum çok özlüyorum.. yolunu gözlüyorum.. acayip seviyorum.. gelmeni istiyorum.. geleceğin günü sabırsızlıkla bekliyorum.. gelmeyeceğini bilsem de.. :((
çok özlediğim doğrudur.. çok sevdiğim doğrudur.. :)) tatlı bela biter bitmez başlıyoo :)) temmuzda yazıın keyfi rk ile çıkar :)) ilk tanışma unutulmaz ??
-evet ben! madhubala malik!!
+madhubala malik? madhubala ahaa :))
bu repliğe bayılıyorum :) vivian söyleyince daha çok bayılıyorum :) ama dublaj da iyi :) bittiği gün kötü olmuştum.. hani insan yeni yeni alışıyo sonra birden küt diye bitiyo:(( bittikten sonr bişey izlemem diyodum.. sonra bir garip aşk izledim.. o da çok güzel dizi.. ama yalancı baharın yeri apayrı tabiki :)) özledim be :) hemen yaz gelse de izlesek :) deepali yengenin fesatlıklarını bile özledim:)) sultanı bile ya :))
sayfada yorum azalmıyo maşallah hergün yazılmış.. çok güzel :) e hadi hazırlanın o vakit az kaldı başlamasına :)) başlayınca tekrar gelicem.. şimdilik hoşcakalın :)

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.