Söz - 4:14 dizinin basinda yazan yaziyi gorduk.eger o yaziyi yazdilarsa

Söz Söz
4:14 dizinin basinda yazan yaziyi gorduk.eger o yaziyi yazdilarsa askerimizi kucuk dusurecek sacmaliklari yapmayacaklar.asker komutanin emrini dinlemiyo.komutan vur diyo vurmuyo.az daha hepsi sehit olacakti.daha sonra komutan da bir tuhaf o askere hic tutanak tutturmuyo.hersey gulluk gulistanlik devam ediyo.bizim askerimiz bu kadar disiplinsiz olamaz.bu dizide art niyet goruyorum.benim kendi fikrim bu.
o kadar sinirliyim ki rtuge skayet ettim.bu dizi derhal yayindan kaldirilmali.zatn kaldirilmasa bile buyuk ihtimalle mahkemelik olacaklar.eylemi vuruyo basinda agliyo.eli arkadan kelepceli terorist kaciyo.
boyle birsey olabilir mi.
cocuk oyuncagi mi bu.izlerken imsana sinir krizi gecirtiyorsunuz.dusmanlarimizin alay konusu olduk sizlerin yuzunden.hele ki gecen bolumde askerimize kadin kiyafeti giydirmeleri cok yanlisti.baska kilik mi bulamadilar.yasli dede olsaydi baska birsey olsaydi neden kadin kiyafeti giydirdiler.
benim gibi izlerken iyi izleyenlerin bana hak verecegini dusunuyorum.bu dizi yayindan kaldirilmadikca sinirim gecmeyecek.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.