Siyah Beyaz Aşk - selamlar güzel ozel sayfama:) ya gecen bolum harikaydi😍

Siyah Beyaz Aşk Siyah Beyaz Aşk
selamlar güzel ozel sayfama:) ya gecen bolum harikaydi😍 bayildim resmen. ibrahim yakiyor ortaliği🔥
bir insan bu kadar mi iyi rol yapar😍 rol değil bir an gerçeks andim. alayli bakislari ayri bir yakiyor, sinirlenip delirdiği anlari falan bitiriyor insani😍 sanırım 'ibokolik' olacagim❤
biraz da daha genç olsa çok daha iyi olurdu ama böyle de mükkemmel:)
bircenin gozlerine hayranim ya💋 bir kadinin bakişlari bu kadar mi saf ve masum olur allah'ım😘 belki de ferhat onun bakişlarindanda etkileniyordur😎 ilk aşik olan taraf ferhat;) şimdi sira bircede.
bir yorumcu aksiyonlu sahneler olsun demis:) bnce de olsun. çok guzel olur, iboya yakişiyor aksiyon sahneleri😍 birce yerine başka partner olsun diyenler de varmiş:) ya bence birce 4-4'lük oldu. çok uydular ibomla.
bende ilk başta tuğba ve kivanc daha olsaydi daha iyi olurdu diyordum. ama birce ve ibonun oyunculuklari kararimi değiştirdi. uzun zaman sonra ilk defa bu kadar uyumlu, güzel, doğal çift goruyorum. dizi kesinlikle devam etmeli. kaldirilmak soz konusu bile olamaz! kaldirilirsa bir daha hiç dizi (kanal d'nin dizilerini) izlemem herhalde.
cesur ferhat😎 aslıya delicesine aşik olduğun zamanlari sabirsizlikla bekliyorum. bu adam bir harika😘!adamin beden dili anlatilmaz ya. mimikleri falan herseyi harika.
galiba birceden daha çok sevdim kendisini:).
#siyahbeyazaşk #asfer #ibrahimçelikkol

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.