Sevdam Alabora - sefacim yeni dizide oynuyucak diyorlar. star tvde ama emin

Sevdam Alabora Sevdam Alabora
sefacim yeni dizide oynuyucak diyorlar. star tvde ama emin diyilim. bende fatih harbiyenin bitmesine cok uzuldum. kadir dogulunu burda sevmeye basladim. aslinda pis yediliden beri taniyorum ama fatih harbiyede sevdim nasil iyi kalbli biri oldugunu anladim. sevdam alaboranin 2. frahmaninda boyle seyler olucak diyorlar. ali hikmetin bir siirsini zeynep biliyor ve bu yuzden ali hikmet ona ciftliginde kalmasinda izin veriyor. simdi diiyil ama irelliye bolumlerde zeynep mektubu mutlaka okuyucak. yada o banu denen kiz gokhanin cebinden bulucak sonrada okuyucak. ve gidib zeynepe her seyi anlaticak. en kotusu bu olur.
evet benim icnde rayting tavan yapdı. bu kesin ama iste her kesinn bunu bilmesi onemli. fatih harbiye ilk bolumde raytinglerde 1. yerde olmusdu. bu inanilmaz bir gosteriydi ve alaboradanda boyle bir gosteri bekliyorum.
melis babadagi,hazal erguncu,elcin sanguyu ve serenayi bende severim e tabi neslinide cok cok severim. ay tesekkur ederim sefam senin ki de cok guzel. evet macitin anneside cok begenmisdi. hatda o gun macit nerimana ilani ask etmisdi. telefinda aramis seni seviyorum neriman demisdi. pelinse bunu duymusdu. ah fatih harbiyem.
ay tatlım netden duydum. str tvde burak ozcivitle birlikde rol alicakmis
“fatih harbiye”nin neriman’ı neslihan atagül, burak özçivit’in sevgilisini oynayacak. özçivit, geçen yıl star tv’yle anlaşmış ve ay yapım’la çalışacağını duyurmuştu.
--- reklamlar ---


burak özçivit neslihan atagül aynı dizidesenaryosunu özlem yılmaz ile anıl eke’nin yazdığı dizide yakışıklı oyuncu, çok fakirken zenginleşen bir genci canlandıracak. özçivit, neslihan atagül’le tutkulu bir aşkın kahramanı olacak.
bak tatlım haber bu.
evet tatlım fayiz bey gercekten guzel nasiyetler veriyordu. bi de bak ne diyicem nesli ile burakin canlandirdigi dizinin ismi dus bahcesi olucakms. peline bende cadı diyorum ama gercekten tanisan cokk iyi birisidir dilara oztunc. dizden kenar cok severim. alaborada basak parlagida cok severim ama rolunden dolayisi nefret ede bilirim.
ay bende kadir dogulunu tvitden takib ediyorum. of kadirim benim. yakiskli seker. farklilik var ya. neyse tatlım ben simdi cikmaliyim. medcezire bakicam bu gun gunlerden medcezir. hadi bayes bayes :) optum.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.