Sevdam Alabora - dizinin konusunu ogrenmek istiyorsunuzsa yazdiklarimi sonuna

Sevdam Alabora Sevdam Alabora
dizinin konusunu ogrenmek istiyorsunuzsa yazdiklarimi sonuna kadar okuyun. ay harika. gercekten bu kadar guzel olucagini beklemiyordum. 5-6 fragmanlar superler. dizimizin kisa konusu bu. zeynepe git diyen o kadin gokhanin annesi. ismi ise sevinc. benim icn karanlik kalan bir mesele yok.
ali hikmetin (ahmet diye bagiram adamin) 2 cocugu varmis. biri hulya(zeynepin gercek annesi) biride ahmet. ali hikmet hulyani zorla evlendirmek istiyormus. ama hulyanin kendi sevdigi adam varmis. ismi erdem(zeynepin gercek babasi). hulya dugun gunu erdemle birlikde kacar. ali hikmetin onlari bulamayacagi bir yerlere. ve zeynep dogar. aslinda zeynepe o ismi gercek annesi ile babasi vermiyormus. orda zulfukar kahya varmis o veriyor ismi. ali hikmet hulya ve erdemi arayip bulur. erdem ve zeynepi suda gomerler. hani 6 fragmanda vurulan o kisi vardi ya o erdem. zeynepin gercek babasi. hulyani ise bir ahir gibi bir yere salirlar. hulya ordan kacar ve bu gune kadar hulyadan bir habr yokdur. ama bir mucize olur. kucuk kiz cocugu olmuyor. yani zeynepide suda gomerler ama zeynep olmez. 6 framanda ellerinde bir cocuk sudan cikan o adam zulfukar kahya. zeynepi evlatliga goturen adam. zulfukar kahya zeynepi kendi evine getirir ve karisininda raziligi ile zeynepi evlatliga gotururler. ama bu seferde zulfukar kahyanin evinde yangin cikar. hani fragmandaki yangin zulfukar kahyanin evinde olan yangin. ve bu yanginda kahyanin kizi ile karisi ölür. zulfukar kahya ile zeynepe bir sey olmaz. ama her kes hulyanin kizi zeynepin oludugu biliyor. caresiz kalan zulfukar kahya hulyanin kizina kendi kizinin ismini verir ve onu yangin sag cikan bricik kizi zeynep oldugunu soyler ve her kes buna inanir.
ali hikmet hem kizini hemde oglunu kaybetmisdi bu yuzdende izmire gider burda sevinc isimli bir kadinla tanisir ve evlenir. sevincinse bir oglu varmis. bizim yakisklimiz gakhan. ali hikmet gokhani evlatliga goturur ve ona kendi soyismini ve gokhan ismini verir. bu gune kadar hic kimse ali hikmetin gokhanin uvey babasi oldugunu bilmiyor. her kes gokhanin ali hikmetin gercek oglu oldugunu sanar.
cocukken gokhan zeynep ve gokhanin kuzeni birlikte buyurler. ama ali hikmet zeyepi hic sevmez. onu hep gokhandan ayirmaga calisir. zeynep cocukken ali hikmetin ciftliginden bir at kacirir ve ustelikde kaza yapar. ali hikmet atlarini cok sever ve bu yuzden zetynepe cok kizar onu ciftliginden kovar. bu yuzden de zeynep ciftlikden gider istanbulda okur. istanbuldan donmesi ile ise tum gecmis doner. tum acilar yeniden baslar. gokhan zeynepin cocukluk asiymis. ama ciftlikden gitmesi ile kac zaman gokhandan ayri kalmisdi. ama ona hala deliler gibi ask. geri donusunde ise gokhana ask daha birisi var. ismi banu(basak parlak). fragmanlardan birinde gokhanin annesi banuya yani basak parlaga zeynep ve gokhani gostererek kizim bunlar at delisidir gibi bir seyler soylemisdi.
dizinin ismine geldikde ise zeypin annesi ve babasinin kacmak istedigi kayik alabora olmus. bu yuzden dizinin ismide sevdam alabora olmus

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.