Şeref Meselesi - 14:49 da yazan arkadaş tv2 de tekrarı seyrettiğini

Şeref Meselesi Şeref Meselesi
14:49 da yazan arkadaş tv2 de tekrarı seyrettiğini anlıyorum haklısın :)) emir gibi bir adama aşık olunur ama kübra hiçbir zaman onu karşı cins olarak görmedi taki 23. bölüme kadar sevdiği adamın kardeşiydi hep minnet duydu. yaptıklarından fedakarlığından hep ezildi.
sonra çocuğu için emirin de aşk ilanından sonra mantığı ile karar verdi duygularına hükmetti. çocuklu bir kadın için verilecek en doğru kararı verdi.

denizkızı canımıniçi selimde yan karakterdi 2 düğün birden yaptılar :))) bunlar kıt akıllı üretemiyorlar hiçbişey sen orjinalini bir seyret o diziden böyle ucube çıkartmaları walla büyük başarı 6 bölümlük 3 sezon her bölüm sinema filmi gibi . tek sezondan 40 bölüm çıkartırsın rahat.tıkandıkları için ne yapacaklarını bilemiyorlar işte.

yiğit alıp onları kendi yurtdışında ki dağ evine de götürür gidecek yer sorun değil ama emir sapa sağlam hayatta :))) üzgünüm :))

canlar emir ölmez sevgi emektir e getirir bunlar yiğit te ölür sibel yiğit aşkını da ölümsüz aşk yaparlar leyla ile mecnun gibi :))) bize kapak olur otururuz aşağı :)))

şizoyuz ya biz :) sonra küçük mor adamlar görmeye mi başlarız , bilmiyorum :)) küçük mor adamlar ellerinde satır bizi bahçe de kovalarlar mı :))) artık ne hikayeler çıkarsa

ada canımıniçi ben dedim :)) sibelci diye :)) aynı fikirdeyim seninle baktılar ki yiğit kübra tutuluyor ağzımıza bir bal çalıp oyaladılar :))) hiçbir zaman altını doldurmadılar ki hep foss çıktı sahneler.

bizde gariban yiğit kübracı tayfası ergen platoniğine bağladık :))) çok şöyle baktı yok dolma istedi , yok aşk dedi kübra yı gösterdi, yok kıskandı, blaa blaa...

bu platonik tavır kendi adıma hiç tasvip etmediğim bir tavır.insanı hataya sürükler bir adam seviyorsa gelir konuşur yada söyler aksi başkasına fırsat vermektir. başkası da gelir alır gider.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.