Şeref Meselesi - denizkızı çok güzel ifade ettin emir hepsi bir arada

Şeref Meselesi Şeref Meselesi
denizkızı çok güzel ifade ettin emir hepsi bir arada olsun istiyor buna sebep te yiğit oldu sahip çıkmadı güzelim istedi kabul ama arkasında durmadı. sorumluluğu almadı hiçbir zaman. emir de sorumluluğu aldıkça bağlandı

sibel in hayatını kurtarmak için yaptıklarına bak , kübra da intihar etti o zaman onun hayatı bu kadar değersiz miydi ? ev tuttum sana ve kızıma al anahtarı bende kızıma babalık yapacağım seninle de evleniyorum diyemedi. her ota karışan avukatı na emir den boşanma dilekçesi bile hazırlatabilirdi yazsalardı yani bunları yazmadılar senaryocular o ayrı :)

yiğit te çok masum mağdur gösteriliyor ama bursin i parlatmak için mi biz sevdiğimiz için mi böyle görüyoruz bilemiyorum. kırmızı top olayında ben halen ısrarlıyım :)

denizkızı şöyle olabilir ayperi vardı ya hakkı nın karısı. hakkı nın evinde ayperi kıza bakarsa sen yiğit in kızısın der. o da yok o benim amcam der. ayperi bir güzel sen yanlış biliyorsun evladım ile başlar baban seni bize getirdi hakkı dayın sana beşi biryerde taktı falan:))) yada bu diyalog direkt hakkı ile elif arasında geçer hakkı da elif in emir e baba demesine üzülüyor son sahne de bunu ifade etti :)

zeybekle bitiyor olabilir zeybek le başladı 18. bölümde zeybekle ikinci bölüme başladı. o kısmı çok mantıklı ama zeybek te bir şey olacak yiğit vurulabilir (dila hanım filmine gönderme ) kadir inanır zeybek oynarken vuruluyor ya :)))

burcu bir video yayınlamış son bölümde de bir iki defa zaman atlaması olacak bebek var yolculuk var bakalım

Oy Ver

6.9
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.