Şeref Meselesi - denizkızı biz senin yorumlarını görüyoruz moralmanını

Şeref Meselesi Şeref Meselesi
denizkızı biz senin yorumlarını görüyoruz moralmanını bozma ::) dün akşam site ile ilgili bir açıklama yazdım istersen kayıt ol işin daha da kolaylaşır .

canlar zeybek fikrine bayıldım inşallah vardır. adamlar bir zeybek oynuyor gezegen yanıyor :)) en son sibel in düğünü diye sinirden seyredememiştim :))

denizkızı senin bahsettiğin emir in yiğit e saydırdığı sahne de ender den bir çıkış bekledim ben ama ses çıkarmadı sizin yüzünden gitti adam oğlum siz birlikte olun der dedim ama demedi :) derya söyledi otturttu lafı ama anlayana :)

sünnet değil düğün var ender muhtemelen mürüvet ilen evleniyor. yarın büyük ihtimal fragman çıkar.

maviş senin dediğinde doğru öldü gösterip olayların dışında bırakacak olabilirler.yüzük olayına takılmayın yüzük ten bir şey çıkmaz.
maviş evlilik normal orda ki açıklamayı derya neriman a söyledi artık evlilikleri formaliteden çıktı aile oldular dedi. orda artık bir şey aramayın. toplum ve aile için çok yanlış bir şey olduğu için açık seçik yazıp oynayamıyorlar bu şekilde yansıyor. emir kübra çok mu rahat sence ? emir in orda çocuğun cinsiyeti söyleyememesi utancından yine kübra nın arkasına saklandı kübra çok rahatmış gibi davranıyor arkadan gizli gizli ağlıyor adamı dışarda bırakıp adamın çocuğu ile aile kurdular. adam da karısını ve çocuğunu isterken yaptılar bunu. redderken yapsalardı vicdan azabı duymazlardı.açık ve net kübra yiğit arasında bitmeyen birşeyler olduğunu hissettirdiler. ikisinin ayrı ayrı ağlamaları elif yanlarında olmasa sarılıp ağlayacaklardı resmen .derya nın süreç dediği yiğit in geri dönmesi başka bir şey yok. seyhan hapisten kaçtı yine başları belada süreç bu yani.

kızlar şu an fark ettim ki haftaya beklediğimiz bir fragman olmayacak :((

ne kadar sinir hastası olsakta çok alışmıştık ailemizden biri gibi oldular.

dün ne güzel yorumlar anında yayınlanıyordu bugün yine takılmaya başladı 2 hafta daha stabil çalışsa yüzümüz gülecek :)))

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.