Şeref Meselesi - denizkızım zeybek sahnesi tahminin çok doğru olabilir

Şeref Meselesi Şeref Meselesi
mavişimm
denizkızım zeybek sahnesi tahminin çok doğru olabilir aynı ilk zeybek sahnesi gibi emirin gömlek dışarda yiğit daha derli toplu , ama ben sünnet olacağını düşünmüyorum genelde tek yiğitin küçüklüğünü oynayan çocukla resimler çıkmış emir ve yiğitin ama emirin küçüklüğünü oynayan çocuğun resmide var aynı sette melin denizin adreslerinden instg da o çocukla resmini gördüm emirin küçüklüğünü oynayan çocukla, çocuğun ismi emirhan oktay , kendi instg ına da hem emirle hem yiğitle fotosunu koymuş sete zor yetiştim falan demiş. 2 sinin küçüklük halleri sette ama emir kübra çocuğunu bebek olarak düşünüyorum o set zamanında. melinde onlarla aynı sette tek fotosunu gördüm elifi değiştirmemişlerse bebektir daha o çocuk.bir de dekor sünnet değil düğün resepsiyonu gibi . zeybek oynayacaklar ve birşey olabilir o zeybek sonunda.
bir de yiğitin beyaz gömlekli fotosunda yüzük yok tabi daha takmamış da olabilir çünkü yiğitin hapisten çıkmış fotolarından birinde de yoktu dizide vardı, ama çıkartıcaklarını düşünüyorum sibelin intikamını aldı artık yükünü hafifleticekler gibime geliyor.
emir benil adam dediğinde derya lafı güzel söyledi ama çünkü emire sinirliydi sen istemiyomuydun git buralardan diye dedi, hala ne istiyosun dedi cevap veremedi bile buna .

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.