Şeref Meselesi - selam kızlar akşam izlemedim bölümü içimden hiç izlemek

Şeref Meselesi Şeref Meselesi
mavişimm
selam kızlar akşam izlemedim bölümü içimden hiç izlemek gelmedi açıkçası yeni izledim çok da birşey kaybetmemişim açıkçası zamanında izlememekle :)))
kübranın aynen tahmin ettiğimiz nedenlerden dolayı emire itilmesini açık ve net söyletmişler resmen , dediğimiz gibi kübra yiğitin kendisini sevmediğine inandırmış ve arada da acısıyla göstermişler. emir kübra evliliğini evlilik gibi göstermemişler hala bu garibime gitti, illa yok aynı odayı göstersinler demiyorum ama evlilik gibi göstermemişler görüntüde hala formalite devam ediyor gibi aynı elifi seviyorlar elifin verdiği mutluluk bu kadar. tepki çekmemek için yapmışlardır umut beslemiyorum :)))
yiğit kızını ilk defa görmemiş gibi demiştim , gül can dostu aracılığıyla derya dostu mutlaka elifle ilgili resimler göndermiş tek mektuptan bahsetmediler çünkü mektuplardan bahsettiler diyalogda. yalnız kübrayı hamile görünce bir ara yiğitin suratında şaşkınlıktan sonra sinir belirdi sanırım emire bakıyordu, ama biliyoruz yiğit bu duygularını hiç göstermediği için bir diyalog beklemedim ve ayrıca olan olmuş ne desin :))) ama öyle yemekte kızmı oğlanmı diyaloğu da fazla geniş geldi bana , yalnız yiğit kğbraya baktığında gözü sürekli karnına bakıyor :)))
kübra o yastığı okşamakta biraz geç kalmış gibi gözüküyor , hem elif kardeşinden konuşurken pat diye konuyu değiştirdi, utanacağın bir durum olduğunu biliyorsun niye devam ettin bu duruma o zaman :))) yiğit gidince kameralar en çok yiğit elif ve kübra üçlüsünü gösterdiler, bu gidiş onları en çok etkileyecekmiş olduğunu gösterdiler kanımca.
ya emiri izlerken yiğitin gittiğini öğrenince son konuşmalarını eve geldiğinde gördüğü durumu düşünüyor güya acıyla ,ama bu emiri neden bu kadar herşeyi anlamamazmış gibi gösteriyolar anlamadım gitti, bariz son evlilik yıl dönümü sahnesi olayını düşündürtüyolar ama adam hala kübrayla gerçek evlilik kurmaya devam etmiş bizim gördüğümüzü kendileri de anlattılar bu bölümde ama anlamadığım tezatlık yaparak neden senaryoya aynen devam ettiler . anlattığı şeyler farklı yapılan şeyler farklı bir bölüm resmen ...

bu arada elifin selimle deryanın düğünündeki gibi görüntüde büyümüş halini yapsalardı keşke yiğitle kimyaları tutmamış büyümüş halinin, resimlerden tahmin ediyordum ama bölümü görmeden birşey söylemek istemedim, melin denizi beğenmedim bu rolde paso dümdüz kelimeleri söylüyor fiziki olarak da elifin 2 yaş hali gibi bir kız bulsalardı daha iyi olurdu bence.

bir mezar sahnesi var ama en son elif kaçırıldığına göre bu düğün müdür nedirse tamamen bunlardan sonra , kırbahçesi sahnesinde hem şükrü hem kerem olduğuna göre 2 side ölmüyor ölürse birisi sanırım oraya ruhu geliyor :)) , sosyal medyada demişlerki yiğit orjinalinde orada ölüyor delik deşik oluyor falan diye oraya gitmeden güvenlik olarak kurşun geçirmez yelek (eski zaman olduğu için çelik yelek :))) giyiniyor yiğit sadece omuzundan vuruluyor yanlış hatırlamıyorsam ölmüyorda dolayısı ile hala 2 sinden birisi ölecek diyemiyorum . kübranın bebeği ölmüş olabilir diye düşünüyorum hala bebek falan girişide yok ortada diziye , ayrıca şu elifin kaçırılmasında suç yiğitin değilki yiğit seyhan için geldi öldürdü ailesini korudu , emire gelen delille yiğitin bir alakası yok ve ben kübranın emiri affetmeyeceğini düşünüyorum bu konuda böyle tepki yapmaları gerekiyor.

yiğitin o kadar sene özellikle kızından ve sevdiklerin den ayrı kalması yapıldı yiğite ceza çektirdiler, kübra zaten cezasını kendi içnde çekiyor , kaldı emir hala cezasını çekmeyen o da cezasını bebeğini kaybederek çekecek olabilir ve kübrayı da.

eğer bı kırbahçesi sahnesine bi baskın olacaksa hakkı gitti (gidecek yani ) seyhan gitti yılmaz gitti kalmadı kimse geriye , burada orjinalden bir tahmin söylüyorum o mezar hakkının mezarıdır çünkü orjinalde emir hakkının cenazesine uğruyor orada eşi çocukları oluyor hakkının , burda da öyle bişey yapmış olabilirler hakkının bi çocuğu çıkar mezar sahnesinde intikam almak için kırbahçesini basan da onlardan biri olur.
hediyem başın saolsun bu arada seyhanla yılmazını aynı bölümde kaybettin :)))
kır bahçesi sahnesinde ölüm var bence yiğit kübra emir 3lüsünden ayrıca kırbahçesinden sonra bir çekim daha var çarşamba heralde başka mekanda.
hediyecim şimdi sibelin intikamını aldı ya yüzüğü gelecek bölümde yiğite çıkartıcaklar diye düşünüyorum , zaten mezarına giderse çıkartırlarsa yüzük olayı o vicdan azabının hatırlatıcısı olarak taktırmışlardır diye düşünürüm .

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.