Şeref Meselesi - maviş im denizkızı canlar sizi çok öz le ye ce ği m bu

Şeref Meselesi Şeref Meselesi
maviş im denizkızı canlar sizi çok öz le ye ce ği m bu site bende bağımlılık yaptı hergün birkaç kez girip kontrol ediyorum kızlar birşey yaz mış mı diye .

bu dizi 12. bölümde kadar belli bir çizgide gitti 12 den sonra direkt algı yönetimi ne oynadı reyting için her kesi mutlu etmeye uğraştı .en son emir ve kübra olayında ki mantığı çözemedim o ayrı :)))

yiğit in sibel in yüzüğü nü tak ma sı sibel ci leri ekran başında tutma kaygısı hamile kübra yı görüp yıkılan yiğit kübra cı lar i ekran başında tutmak için yapıldı.

yiğit birkaç kere kendi ağzı ile de söyledi duygusuz pskopat bir adam oldu annesi ve emir sonradan da elif dışında kimseye birşey hissetmiyor sibel e ve emir e iki kez bunu itiraf etti yani kalbim de arıza var demekle haklı

bu nu bize duygulu vicdan lı mafya gibi göstermeleri de hep beklenti yaratıp ekran başında tutma gayretleri

denizkızı aynen senin gibi hissediyorum bu dizi ye karşı ne hevesim ne heyecan ım kalmadı son iki bölüm bakalım nasıl ba ğ la ya cak lar.

selim derya sahnelerini hepsi nin yiğit ve kübra ile olmasını isterdim düğün olsun kıskançlık olsun .isimsiz arkadaşlar yazmıştı aynen katılıyorum onlara

hediye

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.