Şeref Meselesi - 16.03 te yazan arkadaşım alemsin valla her zamanki gibi

Şeref Meselesi Şeref Meselesi
mavişimm
16.03 te yazan arkadaşım alemsin valla her zamanki gibi güldürdün :)))

denizkızım o kızgınlık bende çok var senin gibi, ben de hoşlanmıyorum mutlu aile tablosundan çünkü problem çıkacak biliyorum böyle bir olayı herşey normalmiş gibi yansıtırlarsa senaristler açısından bir problem var derim :))). denizkızım birşey çıkması gerekiyor ama son 1 bölüm kalıyor nereye sığdıracaklar bunları onu çok merek ediyorum . özette kübranın emirden bebek beklediğinden hiç bahsedilmemiş o garibime gitti, gerçi özetçi de dalga geçiyor bizimle emir kübra mutlu karnını okşuyor yanına da en çok emir sarsıldı diyor :)))
yukarıda yazan bi arkadaşın dediği gibi kübra ile deryanın fotosunu görmeseydim salonda otururken hamile ,ne yalan söyleyeyim bu kapı önü anı rüya hayal falan olur derdim ama gerçek en kötüsüne hazırlıyorum artık kendimi .
denizkızı senin şu mektup fikrin benim de aklıma geldi bebekkekn ve büyürken okudu mu acaba diye ama kız ciddi ciddi emire baba diyor yiğite neden desin o zaman amca diye ona kızsa amca da demez ona :)) bir de kübra ve emirden bu düşünceyi beklemiyorum:)))

Oy Ver

5.4
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Sıkıcı

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.