Şeref Meselesi - hediyecim ne diyelim aynı şeyleri yükleyip duruyolar

Şeref Meselesi Şeref Meselesi
mavişimm
hediyecim ne diyelim aynı şeyleri yükleyip duruyolar resimler yüklemişler bir iç açıcı birşey yok tamamen umutsuzluk akıyor , bi çok arkadaş neden emire kızdığımızı söylüyor anlaşılmayan şu kübranın emire itilmesinin nedenlerini anlıyoruz, kızıyoruz kübraya ama nedenlerini anlayabiliyoruz, emire kızılmasının en büyük nedeni sizin kardeşiniz olsa tamam mırın kırın ediyor ama kübrayla elifi istediğini biliyorsunuz en basiti kapı da emirin yiğitin kübraya olan teklifini duyması, ya da bunun gibi şeyler böyle bir durumdayken kardeş olarak emirin bu duruma kendisini ve kardeşini sürüklemesine kızıyoruz, siz o mektubu okusaydınız kardeşim neden gitti diye düşünmez miydiniz, hadi kübra emire deli divane aşık oldu diyelim kardeşinize bunu yapar mıydınız? emirin bu evliliği gerçeğe dönüştürmesi kararını tamamen haklı buluyorsunuz herşeye rağmen, net söz emir kendisinin kübranın aşkından öleceğini bilse bile yapmamalıydı benim düşüncem. tamam yiğitin çok suçu var zaten bu olanın sorumlusu o en başta. biz de senaristlere kızıyoruz bu geçmişte yaşadığı acıyı kübra madem yiğite yaşatacak senaryo bu az biraz değiştir oyuncu kat aynı olayları o oyuncuyla yaşat kübrayı aşık et başkasına. namus şeref falan söz konusu değil kendiniz bu durumu izleyerek şimdi devamını böyle bir durumun çok sağlıklı ilişkiler doğurmadığını göreceksiniz, kırılgan olacak emir kübra arası yiğit de olaya girince şüpheler ortaya çıkaca belki de.

madem orjinale uyacaklar nasıl yiğit kübra olayı tekrar yapacaklar. bu bölümde elifin kaçırılması falan yok belli, emirin ölümü de yok eee son bölümden canlar "ben sana dans sahnesinden beri aşıktım" gibi itiraflar hiç beklemiyorum orjinaldeki gibi, olayı emir kübra evliliği ile bitirecekler gibi me geliyor. yiğiti öldürürler mi bilemiyorum . roza gibi düşünüyorum anlayacağınız.
hediyem şu kübranın mektup olayı da , kübra elife okuyordur düşündük ama elifin kaçırılma olayı yok daha , kaçırıldığında emire baba dediğini biliyoruz, kaçırılmadan elife söylemeleri saçma olur burada, kübra bu mektubu kime okuyor anlamadım valla bebekken elife mi okuyor acaba :)))
canım hediyem o vurdukları mayaların hepsi tutuyor aslında :))) herkes ayrı bir çifti istiyordu ona göre sırayla vurdular orjinali de müsaitti zaten bu senaryoya :)) kalan tek şeyi yapmayacaklar yukarıda söylediğim gibi , bu senaristler belirsizlik üzerine her şeyi yaptılar tonio nun melinaya aşk itirafını da bizimkiler anca işte 24 te mektupla kaybettim falan sözleriyle geçiştirdiler onlar bile bir kesime göre aşk itirafı olarak algılanmadı çünkü adamın ağzından kübraya aşığım lafını çıkarmadılar bir türlü :))) zaten sürekli böyle yaptılar bu saatten sonra da yapacaklarını hiç zannetmiyorum kenardan gariban şekilde baktırırlar anca ...

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.