Şeref Meselesi - maviş sağolasın görmemişim walla :)) roza öyle bir

Şeref Meselesi Şeref Meselesi
maviş sağolasın görmemişim walla :))

roza öyle bir yuttururlar ki ne yapacaklar yeni çocuk oyuncu mu bulacaklar 2 bölüm kalan diziye :)) deniz kızının dediği gibi erkek bebek elbisesi giydirdin mi tamamdır :)

bence emirle kübra nın bebeği kısmı ters köşe flash back yapıp kübra nın hamileliği ile ilgili bir hesap kapatma işlemi olacak orda o yüzden hamile sahnesi çektiler. kır çicekli taç olayı gibi bir olay o çok takılmayın diyorum :)))

düğün açık ve net selim ve mürüvet in düğünü davetiye ler geçen hafta dağıtılmıştı zaten :)))

maviş üzgünüm bu sefer kübra konusunda size katılmıyorum :)))

kızlar ben kübra nın gözünde o ışığı gördüm o emirin bakirliğine son verecek bakışı :)))kız niyeti bozmuş ,tabi bunda intikam, sevilme hissi, güven duygusu ,kaybetme korkusu iç içe geçmiş durumda .

kararında kararlılık durumu var yiğit i bitirdi kafasında gemileri yakmak istiyor geri dönüşü olmasın diye o yüzden de acele ediyor.

bir de yiğitten dolayı bu işleri zirvede bırakan bir kadın kübra :))) emirden beklediği performansı alamıyacak ama denemeden bilemez :)))

açıkçası da o hışımla içeri giren iki sağlıklı kişiden bebek sevmelerini beklemiyordum en azından sabah aynı yatakta uyandıklarını göstermeleri gerekirdi. yapmadıklarına göre gene bir açık kapı yaptılar orda. yada (korkularından)direkt 25. bölüm hamilelik le başlatacaklar

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.