Şeref Meselesi - hediyem 5 mayıs 22.12 de kısa bir yorum yazmış göremzsen

Şeref Meselesi Şeref Meselesi
hediyem 5 mayıs 22.12 de kısa bir yorum yazmış göremzsen diye burdan veriyorum yorumu
"kubranın eğer emirden cocugu olacaksa kızlar o bir erkek olacak. kız bebek değil. ayrıca elifin kucuklük halini yeni doğan bebek diye bize yutturamazlar. hediye o biraz saçma olmuş:) bir düğün söz konusu:) hadi bakalım umarım finale yakısır iki bölüm olsun:)
lütfen yorumumu yayınlayın:/
roza "

hediyecim derya kübra diyaloğu böyle söyledi ama galiba dedi kendi de emin değil bence , çok suçluyum deyince derya onaylayabilirdi ama dediki bu hikayede kimsenin suçu yok sonuçta sevmek ne zaman suç oldu , orada hırs yaptın tamam diyebilirdi ama öyle görmüyor derya , aklının tekrar bulanacağını düşünüyor gibi geldi bana .
denizkızı haklısın , kabul edilmeyen bir durum var ve daha önemlisi kübranın emire yönelişi hayatında hata olarak gördüğü karşılık almadığına inandığı bir insan yüzünden , ben şuna çok inanıyorum başkasına aşıkken ki kübranın son bölümde yiğite bakışları hem acı hem zevk resmen bu duygularla ya da benzeri duygularla o insanı kalbinde bitirmek veya hayatında bitirmek onla mutlu olamadın diye seni seven başka bir insana yelken açmak hep yanlış yönelim olur , kendi düşüncem çünkü sağlıklı karar verebilecek bir durumda değil kalbi , kübra yiğit ve emirden tamamen uzaklaşıp geçmişi kalbinde kapatıp sonra emire seni seviyorum deseydi ya da bunları yapsaydı ya aşık olmuş diyebilirdim. ama şu var fiziksel yakınlaşma konusunda kendini hazır hissediyo bu da hediyenin dediği gibi libido, güven mantıklı karar duygularının yönlendirmesiyle mutluluk hormonu salgılamış bedeninin başka hormonları salgılamasına neden olmuş bu da :))) ben kübranın derya konuşmasında hala tatminkar bir yüz ifadesi göremedim sadece sanırım kimseye de göstermek istemiyor bunu anında zorlama bir kararlı ifade takınıyor.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.