Şeref Meselesi - rozacım yeni gördüm yorumunu , beklemedeyiz geçen bölüm

Şeref Meselesi Şeref Meselesi
rozacım yeni gördüm yorumunu , beklemedeyiz geçen bölüm emir kübraya saydırdık valla ama kesin bir sonuç olmadığı için arada kaldık, orijinali gibi yapıp valla bebek falan olursa benden ümidi kesin , tamam biliyoruz yiğit ne yaşattıysa kübra da ona yaşatacak ama bu kadarı olursa dürüst olayım yiğit kübra aşkına eski gözle bakamam, başka adamla olsaydı yadırgamazdım.ya arkadaşlar sizde de öyle oluyormu yorum yazıyorum saatlerce başka gelen yorum yok gibi gözüküyor bende yorumlarınızı bazen çok geç görüyorum.

denizkızı canım derya fotosuna tekrar baktım resmen kısa be kuzum sağdan kısa soldan kısa açıklığı var yorumumu yazmadan toplanmıştır belki diye düşündüm baya bi bakmıştım, yine baktım siz öyle diyince :))) biirde o resim 24. bölümün gecesinde çıktı o resim önceden çekilmiş oluyor yasemin allen dün sete gitti dünkü derya çok farklıydı onu demek istedim bence biri kuyuya taş attı resmen :)))
denizkızı mesafe konusunda tamamen haklısın , yiğitin kübra ve emiri gördüğü arabadaki sahneye dikkat ettinizmi sanki kafasına bişeyler dank etmiş şaşırmış gibi bakıyor, kardeşine o kadar sordu seviyomusun diye, öncedende sormuştu bu kübraya olan ilgisini, yanıt alamadı, ama o akşam onları görünce bence bu gerçek ilişki olayının daha önceden başladığını düşündü ve kendisinin kandırıldığını düşündü. suratındaki ifade öyleydi. kardeşine ve kübraya çok açık tepkili gitti , gelince tabi yıllar geçmiş olacak ama mutlaka bir araya geldiği zaman emirle bu patlama yaşanacak gibi beni kandırdın gibilerinden, biliyosun emir hiç bişeyden haberi olmayan biri gibi davrandı . bununla ilgili konuşma olmalı artık açık açık yüzeysel geçmeden kozlarını paylaşma durumu olmalı, meyhane sahnesini düşünüyodum o da kesildi yarıda. kozlarını açık açık paylaşamadılar bir türlü üstü kapalı kinayeler sadece , gerçi o kinayeleri biz anladık da emire yazılı noter onaylı düşünce özeti vermek lazım sanırsam anlaması için :)))

Oy Ver

5.8
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.