Şeref Meselesi - denizkızı umutlanma bebeğim 26. bölüm final oyuncular

Şeref Meselesi Şeref Meselesi
denizkızı umutlanma bebeğim 26. bölüm final oyuncular başka projelerle anlaştı bile senaryo da tıkandı zaten ne uyduracaklarını bilemedikleri için son 3 bölüm emir kübra yaptılar.

ada walla bu umudu besleyen bence senaryo insanları beklenti de bırakıyor. kesin bir çizgi hiç olmadı ki tam sibel yiğit evlendi yakınlaştılar yiğit kübracılar yıkıldı senariste giydirdik giydirdik :))) ne oldu yiğit efendi biz bu bahsi unutalım sibel dedi. orda yiğit kübracı bile olsam bir kadın olarak bende yıkıldım :)))

şimdi 23. bölümde ben yiğit olayının tamamen bittiğini düşünüyorum ama çıkıp senarist o hışımla içeri girişten sonra :)) emir kübra yı bebek severken göstermesi ve o acıklı mektup olayından sonra kübra ya geri adım attırıp formalite evliliğe devam ettirirlerse. yiğit kübracılar umutlanmaya devam eder yani.

emir kübra birlikte oldularsa zaten emir hayatta iken birlikte olmaları imkansız .emir ölürse birlikte olurlarsa da miğde bulandırıcı olur. hep yazdığım gibi mahalle ve tren olayı cem yılmaz a bağlar yani :))) dizi tarihe tren meselesi olarak geçer :)))

ender i harcadılar orda kübra ile yakınlaştıracaklardı emir i ekarte edeceklerdi seyircide coşacaktı :)))tey teyyy teyy diye :)))

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.