Şeref Meselesi - denizkızı nerimanı oynayan sezin bozacı canım çok

Şeref Meselesi Şeref Meselesi
denizkızı nerimanı oynayan sezin bozacı canım çok başarılı bi oyuncu karakter oyuncusu bence de bu dizilerin enbüyük başarısı yan karakterler
emeklerinin karşılığını umarım alıyorlardır.

o4:47 de yazan arkadaşa gerekli cevabı sen verdin ama bende cevap verme gereği duydum şöyle ki

dizi de ilk 15 bölümde yiğit in kübra ya gereksiz kinini seyrettik artık neden bu kızdan bu kadar nefret ediyordu bilmiyorum ama insan olarak bile görmüyordu.iki kardeş arasında bir maç vardı kübra ve bebeği de kırmızı toptan öte bir şey değildi. bizde yiğit kübracılar olarak bu durumu kabullenmiştik.

17 bölümde birden ibreyi çeviren senariste çatman lazım şekerim biz uydurmadık yani şizofren de değiliz kanal d nin sitesine bir bak istersen nasıl başlıklar attıklarına. :)))

sadece elif için olsa gitmezdi adam kalırdı hatta yiğit gibi şirret,pişkin bir adam babalık davası açıp kızını alır gül e baktırır dı. kübra ile emir in hayatını cehenneme çevirirdi .daha önce çok sevdiği sibel e bora ile çıktığı zamanlar da yaptıklarını hatırla neriman abla ıstakoz da alayım mı sahnesini hatırlatırım:)))

yiğit kübra yı gelinlikle görüp gül e gittiğinde itiraf ettirmeleri gerekiyordu ama bizim senaristler kaçak oynamayı seviyor .adam ne dedi herşeyimi kaybettim. kızı duruyor orda alabilir zorla kaçırabilir daha önce yaptı.emir de kardeşi onunla da sorunu yok. kızı değil derdi kübra ya da duyguları var 17. bölümden beri böyle o kadar çok seviyor ki (kübra nın dediği gibi yeter ki uyan gene başkalarını sev). aşk vazgeçiştir kendini aşkında yok ediyor. kaçarak yapıyor bunu gözü görmez ise gönlü katlanır.

senarist e güvenebilsem daha çok yorum yazarım ama tutarsızlıkta zirve oldukları için her bölüm kendi içinde çeliştiği için bu kadarı yeter.

emir ve kübra mutlu bir evlilik yapamaz ikisinin ki de aşk değil alışkanlık.
emir nasıl hatırlamadı evlilik yıldönümü nü ? çok aşıktı hani ölüyordu ?çünkü emir in derdi kübra bebeği değil maç ve maçı kazandı çünkü kübra emir i seçti

yüzük olayı da bence set hatası , kübra nın kolyesini de bir ara farklı bir kolye taktırıp duruyorlardı. sibel e hissettiği sadece vicdan azabı minnet başka bir şey değil

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.