Şeref Meselesi - özge can bende o seriyi çok severek ve defalarca izledim :))

Şeref Meselesi Şeref Meselesi
özge can bende o seriyi çok severek ve defalarca izledim :)) jacop un baklavalarından da haberdarım :)))o jacop a diri vücütlü ve edeleli kurt adam diyebilirsin :))) ama ordaki aşk edward ın aşkı aşkı aşk yapan vampir adam edward yani orda hiç ikilem yok ki edward mı jacop mı demedim hep edward dedim. güzel bir aşk hikayesi masalsı çok güzel işlenmiş tarihte de yerini aldı. bizim dizi ise absürd saçma sapık diziler listesinde en başa yazılır artık.
genç oyunculara üzülüyorum emeklerine yazık bu dizi için.

sema can cumartesi sete giden kızlar kerem bursin de ordaydı dediler ve eşofmanlı ev terlikli kaçak çekilmiş bir resimdi.gri eşofmanlıydı. eski bölümde ki eşofman siyahtı. yeni bir tüyo olduğunu düşünüyorum ama belli olmaz senin dediğin gibi sürekli ters köşe yaptıkları için.

ada can ben istanbulluyum ankaralılara ayrı bir sevgim var :)

19:20 de 00:04,23:41 te yazan arkadaşlar yüreğinize kaleminize sağlık çok güzel yazmışsınız katılıyorum yorumlarınıza :)

19:20 de yazan arkadaş senin senaryonu çok beğendim inşallah senin yazdığın gibi olur. çok çok güzel olur hatta

denizkızı bence bu seyahat hapis gibi kısa sürecek emir peşine düşecek gittiği yerden alıp getirecek galiba yada kaçak bir gidişse polis yakalar son balat setin de hepsi birlikteymiş özet bu yani..

22:45 te yazan arkadaş sürekli bir hesaplaşma olduğu için senin dediğinde doğru olabilir. emir in çocuğuna yiğit babalık edebilir

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.