Şeref Meselesi - hediyecim valla kübraya böyle bir dönüş

Şeref Meselesi Şeref Meselesi
hediyecim valla kübraya böyle bir dönüş yaptıracaklarını hiç birimiz tahmin etmedik evet ihtimaller dahilindeydi orjinalinde var diye ama değiştirirler dedik ayrıca her bölüm farklı işliyorlar özellikle kübrada yaptılar bunu duyguları böyle değişen bir karakter oturmadı şu son bölümlere , son bölümler diye hızlanırıldı üretme çabası göstermedi senaristler .

tw dedinde o kübranın yiğitle düğünü olacakmış yiğitin papatyadan taç olayını kim çıkarmış helal olsun valla ben resimlerden baktıklarıma inanıcam bundan sonra valla herkes kafasından birşey söylüyo :))) o sahnede beni gülme tuttu yine bizim yiğitin savcıya bakması olayı gibi oldu :)))

şimdi en son kübrayı hamile görmüşler bebek emirden deniyor hamile olduğunu gördüler de emirden olduğunu nerden biliyolar . melindeniz her paylaştığını şeref mesellesi tagı altında paylaşmış ama o resimlerin hepsinin şeref meselesi ile ilgili olduğunu sanmıyorum artık elifin büyüme sahneleri geldiğini herkes biliyo geçen haftadan beri kıza bir ilgi bir ilgi olmuş gelen koydukları resimlerin hepsini diziye bağlamışlar. parkta bi oğlan çocuğu var bi resimde diziyle alakalı ise belki bir ihtimal derya selimin çocuğu da olabilir dicem az bi ihtimal :))) emirle elifin, yiğitle elifin beraber fotoları düştü de internete o oğlan çocuğunun seti yokmu aynı sırada onunla niye hiç birinin yok özellikle emirin, ne olur bölümde görürüz ama fotolar gelmeden inanmıcam dedikodular artık doğru ulaşmıyor sosyal medyaya.

denizkızı canım emirin itiraf konusu gerçekten yerinde bir temenni emirin ne zaman kafasına dank edecek çok merak ediyorum,ama neyi mantıklı yaptılar ki bunu da yapsinlar her bölümde hah anladı dedik yok :))bende ummak isterim bu şekilde bir itiraf yapmasını.

yiğitn mafyaya dönme konusunu inan tahmin edemiyorum herşekilde olabilir ama hakkının derdi yiğit değil ki şu son 2 bölümde savcı derdi ağır basıyor , yiğiti neden tehdit etsinler mafyaya dönmesi için , kafa allak bullak ya benim hediyenin dediği gibi aradaki detayları tahmin edemiyoruz . belki birşekilde emirle uğraştıkları haberi gitti yiğite (bu selim ya da enderden olabilir ) ailesini korumak için daha elif kaçırılmadan tekrar dönmeye karar verdi buradan sonrada hakkı olayına bir tahminim yok :(((

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.