Şeref Meselesi - 04,32 de yazan arkadaşım bence şu yazıyı yazarak sen

Şeref Meselesi Şeref Meselesi
04,32 de yazan arkadaşım bence şu yazıyı yazarak sen taraflı davranmışsın birkere keşke bölüm hakkında yorum yazarken sibel kelimesini kullanmasaydım dedirtiyorsunuz çünkü aradan lafı getirip sibele aşık olmadıya getiriyorsun ben böyle birşey söylemedim o yazımda bunu çıkartıcak birşey görmüyorum hakkaten nerden buraya getiriyorsunuz son kez söyleme gereği duyuyorum bu adam sibele aşık oldu ama o aşkı bitti ister bir rüzgardı geçti desinler ister farklı sözünü getir önüme benim o yazıda sorguladığım evet sibelin hamilelik durumuydu o da bugün gül ile konuşmasında hep ailem olsun istedim ama şimdi de olamıyo kısmında yiğiti sorguladım sibelciler ve bizim açımızdan başka birşey yok.
sibelin hamilelik olayında evet kübraya gitttiğinde haberi yoktu doğru sonra sibelin hamile olduğunu öğrendi doğru evet ama sen asıl önemli detayı atlayarak farklı gösteriyorsun olayı sibel hamile olduğunu söylediğinde yiğit açık açık konuştu onunla hadi diceksin ki "nerden biliyosun"a takıyosunuz hayır ben ona takmıyorum sadece gayet mantıklı ortada karşı olsun diye söyleyeceğiniz gurur falan meseleleri olmadan konuştu sibele hırs için doğurarak kendi hayatını mahvetmeni istemiyorum dedi sibel ben senin çocuğunu doğurmak çocuğunun annesi olmak istiyorum ama seni yanımda istiyorum diyince adamın gözünde ya da konuşmasında bir sinir gurur intikam yada başka birşey gördünz mü ben görmedim ben senin istediğin yerde olamam dedi ama doğurmaya karar verirsen çocuğu kabullenirim demedi mi sibel üzerine bir daha sordu gerçek aile eş diyorum ve gönderme yapıldı kübraya ben senden birşey dilenmiyorum diye bunun üzerine de kübra konusu girdi olaya , hadi ben yiğit kübra isterdim diye yiğite bakıyorum siz hiç sibele baktınız mı bu konuşmada yiğit her cevap verdiğinde kadının gözlerinde bir şaşkınlık birşeyleri anlaması kalp kırgınlığıyla gösteriliyor . şimdi sen burda bu konuşmayı kabullenmiiyosun mezar sahnesini aşk olarak kabulleniyosun ben mi taraflı bakıyorum burda ya da ben mi işime geleni çekip çıkarıyorum dediğim gibi bu fikirler değişmez benim fikrimde belli ben diyorum bu adam sibelede aşık oldu ama kübra kalbinde adım adım ilerledi 2 aşk kalbinde farklı ve dolayısı ile 2 sini de aynı şekilde yaşamasını bekleyemeyiz diğerine seviyorum dediği zamanki yiğitle kübraya kendini kabul ettirmeye çalışan 2 yiğit aynı kişi değil yalnız . yiğitin zaman içinde fikirleri çok değişti,eski hoyrat yiğit yok olgunlaştı.ayrıca yiğit kardeşinin kübraya ilgisini kaç defa yüzüne vurdu buna rağmen yaptı bunları tabi dürüst bir cevap alamadı kardeşinden o ayrı mesele.
mezar sahnesinde kabul etmediğim birşey yok zamanında gurur yapmasaydı sibel ölmeyecekti. ha birde rüya sahnesi var dersin belki, uyandı adam sibel beni görmedi bile dedi ben de burdan aşk çıkaracak bişey görmedim beni görmedi bile dedi sibeli çok kırdı kendi değişen duyguları yüzünden ve bu kırgınlıkla öldüğünü biliyor sibel tarafından da affedilmeyeceğini ya da affedimediğini biliyor . ben de bunu gördüm.

yorumuma bakarsan kalbimin tek sahibi elif kısmını duymuşum değil mi bir arkadaş yazmış mektubu tamamen aşk mektubu anlamışsınız diye arada bir konuşma açılmış kübraya hitap edildiğini düşündüğümüz kısmı tekrar yazmışım ordan çekip çıkarıp bişeyleri algılamamaya getirmişsiniz , birşey yazıyoruz burda aradan çıkarıyorsunuz bi kısmı sonra tekrar tekrar aynı şeyleri açıklamak zorunda kalıyoruz.

özgecim neden söyleyemedi aşkınıı kısmına yazımın içinde cevabı var benim gördüğüm açımdan.ayrıca birde 03.54 teki yorumuma bakarsan temennilerimin aslında farklı olduğunu ama maalesef bu şekilde ilerlettiklerini anlatmaya çalıştım. yani sadece temenniyle alakalı değil yorumum izlerken ne gördüysem onu söylüyorum aradan tek çıkardığım birşey olduğunu düşünmüyorum her açıdan bakıp öyle yazmaya çalıştım yorumumu.

biz bu kadar cevap vermeye çalışıyoruz ama ben sibelci arkadaşlardan yiğit neden sibelden bebeği olacağını öğrendiğinde onunla aile kurmayı kabul etmedi adamın derdi aşk da değilmiş madem sadece aile kurmakmış bunu cevabını hiç vermediniz farkında mısınız. gerçekten merak ediyorum bu hep gündeme getiriliyor fakat bir kişi de şundan dolayı diye cevap vermedi. sizce neydi arkadaşlar nedeni?

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.