Şeref Meselesi - simson canım kübrayla alakalı yazdığım şeyler yorumlar

Şeref Meselesi Şeref Meselesi
simson canım kübrayla alakalı yazdığım şeyler yorumlar engellenmesin diye en nazik şekilde yazdıklarım son 2 bölümdür anlaşılmaz buluyorum ama kendimce tek bulduğum neden hazır o ailesini kuracak kararlı aşık olmasına gerek yok bunun için emire razı o tabi emir de zaten ona aşık ama bu kararıyla kızını babasından ayırdı , birbirine bağlanan 2 kardeşi ayırdı sonuç bu. yiğitin üzlmesinden zevk alıyor resmen ama kendi de üzülüyor karmaşık bi durum ...
emiri bari anlamamazlığa verecek senaristler gözünün önünde yiğitin bozulmasını kalp kırgınlığını yapmasınlar o zaman , böyle olunca çok saçma oluyor.
" bütün savaşlarımı kazandım ama bu sefer kaybettim" açık zaten simson kübra , emir kübra olduğu zaman kübraya aşkını ilan edemezdi zaten böyle beklemek saçma olurdu , kalp kırgınlığıyla gururlu bir şekilde ayrıldı.
deniz kızı canım soruyodun ya elif nasıl öğrenecek yiğitin babası olduğunu diye elifin yıllar sonra babasını öğrenmesi de bu mektup sayesinde olacak büyük ihtimal orjinalinde emirden yiğite olan mektubu okuyor emir ölmeden önce yazmış oluyor ve bir de yırtılmış dans resmini kübra saklamış oluyor bizdekinde resim yok artık bu mektup olur galiba.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.