Şeref Meselesi - selam canlar ve diğer arkadaşlar ben bittim bu bölüm

Şeref Meselesi Şeref Meselesi
selam canlar ve diğer arkadaşlar ben bittim bu bölüm resmen.
evet emirkübra olacak ve ben açıkçası izlerken çok iğrendim , ama ama ben bu bölümde yiğitn kübraya aşık olduğunu açık gösterdiklerini düşünüyorum ama geç oldu mektubu anlattı özellikle bana . evet kızlar giderken kızım kalbimde tek sen varsın dedi, ama kübrayı kaybettiğini gördükten sonra dedi, adam o yemek mumlar kübra sahnesini görünce gülün yanına ne halde gitti görmediniz mi mimikler süper olmuş yalnız ve de vurdu resmen beni bütün savaşlarımı kazandım bu sefer herşeyimi kaybettim dedi kızıyla alakalı değil emir kübrayı gördü adam. ki bir önceki emir yiğit mutfak konuşmasını yorumladığımız gibi oldu eğer onu seviyosan değerini bil kaybetme dedi dediğimiz gibi oldu yiğitin kaybettiğini gösterdiler.ayrıca şu var yiğit kübradan bişeyler bekliyordu sanırım hala ev falan tuttu hadi kübra değildi kızıydı sadece planı diyelim planı buydu neden bir anda çark edip ayrıldı o zaman kızı için kalabilirdi ama ayrılma nedeni ne o zaman bu kararı kübra emiri gördükten sonra verdi. biliyorum aşkını söyleyemezmiydi diyosunuz söyleseydi tamam aşık diyeceğiz diyosunuz ama adam bu yüzden gitti arkadaşlar zaten oluşmuş bir olay var emir kübra nasıl söylesin çekildi aradan. mektupta söyleyemezdi zaten gururuyla ayrıldı ama mektubu okurken aşama aşama anlattıkları kişileri gösterdiler.

yorumlarınızı okudum adacım ve diğer arkadaşlar çok objektif olmaya çalıştım sibel değil mevzu aslında bugünki bölümde bu yiğit kübraya aşık mı dedim sizin açınızdan bakmaya çalıştım hep aile istedim diyor açık açık güle adam neden fırsatı varken yapmadı sibeli düşündüm sibele gurur yapacağı ne vardı emirle sevgili oldu sadece sonra olanlar da var tabiki de diğer taraftan kübra emiri seviyorum dedi yüzüne , bunlar varken sibele gurur yapacağı birşey yokmuş bebek aile kısmında ama aile isteyen adam neden yapmadı sibelle düşündüm , veriyolar nedenini ama baştan biliyorsunuz bu adama farklı bir şekilde aşk yaşatıldığı için inandırılamaz verseler de sizin açınızdan inanmanız için aynı sibele aşık olduğu gibi davranış olması lazım çünkü bi kere öyle yaşatıldı. o yüzden kübraya aşık olabiliceğine inanmazsınız siz de haklısınız.

kübraya gelirsek bir karakteri bu kadar yerle bir edebilirler orjinali için başka birlikte olacağı adam bulamadılar hayatına. kübra evet sözlerinde galiba hırs yapmışım dedi altını çizerek söylüyorum galiba dedi ki açık kapı bıraktılar bence çünkü derya da aklının tekrar bulanıcağını düşünüyor kübranın emire aşkına inanmadım maalesef ama kübra karakterinin kendi buna inanmış gösterdiler, yolunu kafasında çizmiş onu birgün bile üzmeyen kırmayan emir le olmak istiyor ve tam olarak zorlama değil kendini, hazır hissediyor buna. aile istedi hep kübra ve emirde bulacağına inandırmış kendini tabi yiğitin bu kadar yaptığından sonra son bölümlerdeki dönüşleri karakterindeki yetmedi buna. yiğit gelince niye ağlıyosun o zaman kübra hanım, ve bir ayrıntı ağlarken onun görmesi hoşuna gitti hafif de gülümsedi resmen ya. kübra da yanlış bi yolda gidiyor 2 kardeşin ayrılmasına ve babayla kızının ayrılmasına neden oldu. meyhane sahnesinde o adamlar bölmeseydi konuşmayı , konuşma gerçeklere çıkıyordu senaristler bunu niye yarım bıraktı çünkü emir karakterinin anlamaması lazım dimi olay emir kübra ailesi olacak sonra.

ama emir kafasındaki şüpheyle nasıl devam ediyor anlamadım belkide onunda uzun zamandır istediği bişey o yüzden gözü görmüyor.seni gerçekten rahhatsız eden şey yiğit mi yoksa ona karşı duyguların mı bu adam da farkında sen yiğite beni sevdiğini söylemişsin ama bana söylemedin dedi ondan sonra kübra istediğini yapıp söyledi giderken , kübra farkında olmadan emirin isteklerini yapıyor resmen.bu şey gibi yiğite yarım ağızla emiri seviyorum dediği akşamında çocuk gibi albüm baba resmi falan tamamen emire yönelik güya onu sevdiğine inandırmaya çalışıyordu ama emir karakteri iiçin bunlar yeterli olmamalıydı ama olucak senaryo yazılmış. yemekte yiğit gelince nasıl kübranın ağladığını görüyor. bunlar yeterlimi sizce kübranın emiri sevdiğine inandırması için . ama yiğit emirin kardeşi, o yıldönümünü görünce emir nasıl anlamaz kardeşinin bozulduğunu karını yalnız bırakma tonlamasında bile bozulduğu belliydi. kardeşini anlamaz mı insan kardeşine karşı neden bu kadar anlamamazlık var. bunlara rağmen nasıl yapacak aşkından ölse bile yapmaması lazım ama tesellisi kübranın kararı buna inandırır kendini anca.

ama sonuç ne kübra emirin istediği kıvama geldi bu da açık. zaten sene atlattıklarında yiğitte yok rahat rahat aile olabilmiş olacaklar. kübra yiğiti görmezse kafasında doğru olduğuna inandığı yola çok güzel devam eder.gitmesine de üzüldüğünü göstermezler hiç, kübra kararlı ve gitmesi resmen işine geliyor. sevgi hisseder mi emiri sever ama aşk olayı sanmıyorum.

yiğitin mektubu gerçekten süperdi aslında çok açık ama herkes yine farklı anlayacak biliyorum , ömrümün sonuna kadar affedilmeyecek hatalar yapmış biriyim, ömrümün sonuna kadar yükünü taşıyacağım hatalar derken nerimanın kapısında ama nerimanla sarılış sahnesi çok duygusaldı bu kadın böyle bir özür bekliyordu içten, hemen affedemez ama kızının zaten yüreğinde vicdan azabı olarak kalacağını gören kadın kendince teselli etti.

allahtan tek dileğim seni hatalarınla sevecek insanlar versin diyor ve sana da affetme gücü versin çünkü babası bulamadı bunu çok duygulandım mektupta canlar yiğiti tamamem fedakarlık yapan adam olarak gösterdiler. bedelini ödüyor acı çekerek .

her anlattığında mektubu kimden bahsediyorsa onu göstermişler içime oturanda bu aşk diyince kübrayı gösterdiler (hayat ne kadar garip geçmişte yaşadığı kalp kırgınlığını şimdi kübra kendi yaşatıyor) insana hata yaptıran kalp kırdıran canını yakan bir meret aşk ya da benim kalbimde bir arıza var kim bilir diyor ve artık bence kızı var yiğit için. adam bu kalple ayrılıyor. hele derya selim enderin o koşmasında tüylerim diken diken oldu, dostları ailesinden bile yakın oldu adama bu duygularla ayrılıyor.

denizkızı aynı duyguları paylaşıyoruz yorumuna katılıyorum aynen. mektup olayı herşeyi açıklıyor ama çok geç.

Oy Ver

6
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.