Şeref Meselesi - selam canlar hepinize :))) yorumları okudum üzüldüm

Şeref Meselesi Şeref Meselesi
selam canlar hepinize :)))

yorumları okudum üzüldüm resmen yahu, ben zannediyordumki bu resimler ve söylentiler doğruysa emir küb ilişkisi biz hep bir oluruz bu ilişkinin yanlış olduğunu düşünürüz dedim ama farklılıklarımızı bu konuda bir kenara bırakamamışız. ya kübranın iki bölüm önceki halini hepimiz görüyoruz sonra bir önceki bölüm tamam alıştık tutarsızlıklarına ama bu kadın evden ayrıldı 2nizi de istemiyorum dedi , yazın senaryoyu zamanı 2 katı uzatın şimdiki uzattıkları ne ki elif bile aynı duruyo başka bir adamla kübrayı birlikte yapın ondan çocuk yaptırın, bu kadarını üretemiyorlar mı senaristler o kadar da hazıra konmasınlar. geçtim ahlakı insanların birbiriyle oluşturduğu akrabalık ilişkisi sağlıklı olmaz bu durumda. hani desem kübradan emire deli gibi aşık pozları gördük hiç yok , ben seni seviyorum ama senin istediğin şekilde değil dedi siz olsanız ne anlardınız burdan ben şunu anladım ben sana senin bana baktığın gözle bakmıyorum demek. bir kadın o gözle bakmamışsa bir erkeğe çok zordur değişmesi yani benim açımdan öyle .

arkadaşın biri demişki kadın yapıyor suçlu erkek yapıyor elinin kiri , bu duruma hiç o gözle bakmıyorum.kübra gitsin istediğiyle birlikte olsun ama emir yanlış geliyor. emir kuralcı bir insan. bahsettiğiniz o kokuşmuş sisteme emir ayak uydurttu çözüm arayışına girmeden aynı evde kalmalarına , karşısında durmadan insanların gitti o kokuşmuş sistemin istediği şeyi yaptı nikah kıyalım rahat oluruz dedi , kadın hakları diye konuşuluyo nikah kıydığı kadını tapulu malı gibi gördü o kadının bir tercihi vardı yanlış olsun doğru olsun yiğitle gitmeyi tercih etti onda bile kendisini onun sahibi olarak gördü, ama emir yüzüne tapulu malıymış gibi davranmıyo kübranın arkasından kübrayı tapulu malı gibi benim karım yok yüzük yok nikah bu neyin kafası o zaman saygı mı duyuluyor burda kadına. tek taraflı bakmamak lazım. o sizin dediğiniz kadını küçümseme olayını 2 kardeşte yaptı ama haklarına saygı duymamayı kusura bakmayın emir yaptı, yiğit ise kişisel laflarıyla kalbini kırdı. aşkından ölsünler isterseler ama yaptılar.

ya biz değilmiyiz töre için kadının kocası ölünce sırf aileden çıkmasın diye kardeşiyle evlendirilmesine karşı çıkan , neden ben derim ki ya adamın kardeşi nasıl birşey bu adam kabul etse kadın nasıl kabul ediyor ama zorundalar töre olunca. biz bunları yanlış gören insanlar sırf yiğitin sibele aşık olduğu kesin ortaya çıksın diye sibelciler bile emir kübrayı istiyor, kübra zorunluluktan o evde nikah kıyarak oturdu, emiri abi kardeş arkadaş gibi görüyodu emir annesi ölünce , kızdan bi sinyal bile görmemiş emir , seni seviyorum seni istiyorum yanımda dedi , sonra kırmadan giderken verdi cevabını kübra ama yok tercilerinin yanlış olduğunu kafasına vura vura ben iyiyim pozlarını kese kese hayatı zor bir şekilde anlamış kadını kendine itmeyi başardı sonunda istediği kıvama getirdi, peki ben soruyorum kübranın emire gidişi ne kadar sağlıklı bir ilişki doğuracak ??? götürsünler başkasına eşleştirsinler kübrayı..

hediyecim ben de gördüm hamile kıyafetiylen görmüşler sette orjinali uygulayorlar gibi bu bölüm şu emir kübra sahnelerinden belli olur nasıl ilerletecekleri değiştirirler diye düşünüyordum resimler rüya resmi gibi gelmedi hiç bana ama olabilir de. ama umudum hiç yok :)))

denizkızım senin yazdıklarının ve özellikle 19.51 deki yorumuna tamamen katılıyorum ve hadi olduki sonra tekrar yiğ kübra yaptılar ama yapmadan önce yiğin aşk itirafını da yaptılar ya da hiç yiğit kübra yapmayacaklar ama yiğitin aşk itirafını yapacaklar yine de (kübra ya değil senaryo da yiğitin ağzından yaptılar diyelim )
o zaman neden bu aşk itirafını yapmış olur sibelci arkadaşlar çocuklar için mi ya da neden olur o zaman :))) sonuçta bu emirle kübrayı yaparlarsa bide çocuk, kübranın sonradan yiğitle olması için aşk olması lazım bunu da yiğitten görmeden yapmaz niye yapsin ki.

denizkızı bi de uzaklaşma ihtimali olsa o kararı ama kızına babalık yapmak için karar alıyor diyor , kızına babalık yapmak için uzaklaşır mı insan aksine yakınında olur (tüylerim diken diken oldu 2 baba, 2 kardeş, 2 amcaçocuğu, 1 anne aynı evde çocuklar kimindir ??? günün sorusu :=)))
mavi-yeşil :)))

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.