Şeref Meselesi - deniz kizi haklisin canm yorumuna deginiyim devam

Şeref Meselesi Şeref Meselesi
deniz kizi haklisin canm yorumuna deginiyim devam edicem.k
kubra orda canini yakicam demio emiri seviyorum dio... iyide yigit beyin cani nediye yanio kubrayi sevmiorum diyen oydu ordada kubra onu sevmedini soyledi aslinda kubrayi onemsemeyen bi dam icin basit bir durum ama yigitin cani yaniocunku yigit kuraya askkk... bu arada deniz kizi su gul olayida mantikli geldi yigitten bi itiraf bekliorym artik.


o yigit gul sarilmasida normal yigit dukkanda kapi acilir gul gelir uzun zamandr gorudulmemis gul yigit icin siradan biri degildi arkadasti hosgeldin besgittin ardinda olaylarr olaylarr...

evet deniz kizina bi destekte benden kubranin intihar etyigi sahne yemek sahnesi yigit nekadr dikkatle bakio oyle acin bida izleyn bence hastanede yada oraya gelmedn arabada haberi aldignda yuzundeki korku hastanede yasadiklari o beni hic terketmedi demeler... iii arkadasim kiz orda tukenmislik yasiodu kendini aciz hissediodu uyku ilaclari yuznden kafasi guzeldi bunlarin senle ne ilgisi varrr nedie kendine pay cikardn da hastaneye gittin..
hadi gittin nedrn basinda bekledin ..
hadi bekledin neden kizin sacini oksadinn..
hadi oksadin sen mutfakta neden kiza sarildin...
hadi sarildin o tukurukte bogdugum suratin neden yagmurlu havada kapinin onunde unutulan kedi yavrusu gibi bakiodu...

hadi onada baktin korolasi nedie kizin kapisin onlerinde bekledin... nedie elifi gorcem ayana pastaneyi taciz ettin... nedie kizin telefn konusmasina okuz gibi bakti nedie sordun sorguladinn... hadi sordun... ayyy neyse hediye ela topu size birakiorm canlar mavis bi iki golde senden sizde araya giriverin...:))). ben arabeske bagladim burdaaa :)))
hee bida hala denmiomu yigiti kubrayi siz uydurdunuz hee biz uydurduk .. arkadasim o ne yaptiklarini kendileri bilmeyen senaristler yonetmunler bize bunu gosterdi bizde yazdikkk buda son cumlem...
yigit kubraya asiiikkk :)))

nasil oldu denizkizi :)))
evett adimi yazamasim 12:21 yorumu benim hayalll :)))

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.