Şeref Meselesi - denizkızı aynı anda aynı şeyleri hissetmişiz ve aynı

Şeref Meselesi Şeref Meselesi
denizkızı aynı anda aynı şeyleri hissetmişiz ve aynı yorumları yazmışız bir problem olduğu kesin yani oynayan yöneten senaryoyu yazan ve seyreden insanların hepsi mi farklı şeyler hisseder yaşar yaşatır.

aynen yani biz boşuna sinir hastası olmadık bir davamız var bizim :)))
anlamamak anlaşılamamak hissetmek ama hissettiğimizin 1 hafta sonra
çürütülmesi .seyirciyi şizofren yerine koymak bunun adı tweeter da bir arkadaş kanal d nin özel kliplerini kolaj yapmış yiğit kübra ya aşık mı oluyor ? yiğit kübra yakılaşıyor mu? yiğit in şok teklifi ? bunları yiğit kübra cılar mı uydurdu ? resmen seyirciyi salak yerine koyuyorlar bizde salaklığı kabullenip seyretmeye devam ediyoruz.

gül konusuna tamamen katılıyorum. belkide yiğit e aşk itiraf ettirebilmek için gül geri geldi o arada seyhan ı da aradan çıkarttılar.:)))

denizkızı son bölümden bir ayrıntı daha ateşlenen yiğit in sırtına havlu koyduktan sonra kübra yiğitin bacağına dokunuyor yiğit onun eline dokunmak için elini dizinde gezdiriyor en son kübranın elinin değdiği yere elini değdiriryor.

vücut dilini çok iyi kullanıyor yiğit bursin çok çok başarılı yazık ediyorlar bu cast a :))) bak o sahneyi bir seyret bende fark etmedim :))) o kadar detay göremiyorum yaşlıyım :))) yada kör :))) gençler görüp paylaşıyorlar :))

yani yiğit kübra aşkını gören kocaman bir kitle var bu kitle nin hepsi de yanılıyor olamaz değil mi ?

kabullenen kanal d de var siteden görülebilir özel kliplerden sonra bize emir kübra aşkıyla gelirlerse seyirci de tepkisini koyar yani :)))

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.