Şeref Meselesi - yaa arkadaşlar yazmayayım dedim ama yok ahlaksızlık yok

Şeref Meselesi Şeref Meselesi
yaa arkadaşlar yazmayayım dedim ama yok ahlaksızlık yok şu yok bu denildi. biz aşkı memnuyu ağzımızın suları aka aka izledik. üstelik herkes sonunda nihalden çok bihter ile behlüle üzüldü.

gelelim diziye aman kübraya demediğini bırakmayan yiğitçileri anlamıyorum. adam kızı kullandı bir nevi kandırdı tecavüz etti denilir buna hatta iradesini etkiledi. tuttu iki arkadaşı birden idare etti iki arkadaşı birbirine düşürdü hiçbirşey yapmamış gibi izledi. yattığı her kadında uçkurumu tutamadım üzgünüm dedi. kadınlar hamile kalınca iş ciddiye binince hepsine tekmeyi koydu. elif için yapılış aşamasından başka ne katkısı var? hani doğurmakla ana olunmuyor deniliyor yaa yapmakla da baba olunmuyor 😊 şimdi kübra emire gidince mideniz bulanıyor yaa işte bunlar hep cinsiyet ayrımcılığı kadın yapınca pis kötü erkek yapınca elinin kiri. varsın bu dizi nasıl biterse bitsin insanların bakış açısı değişmedikçe farketmez.
şimdi kendisine bir aile olan babasından çocuğunun babasından görmediği bir sevgiyi gören kübranın emir'i seçmesi neden garip geliyor ki? bir kere kandırıldı diye yiğitin malı olarak gören sizsiniz sonuçta.
bundan sonra da yazmama kararı aldım okuyacağım ama şu kokuşmuş düzen biz kızları ona buna ait gördükçe de değişmeyecek. sağlıcakla kalın. çimen

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.