Şeref Meselesi - ahhh canlarım yaaa en çok ta hayal kırıklığına uğrayan

Şeref Meselesi Şeref Meselesi
ahhh canlarım yaaa en çok ta hayal kırıklığına uğrayan seyirciye üzülüyorum :((( sürekli yiğit kübra diye gözümüze soktular en son yaptıklarına bak.

ada inan ki kübra başka bir adamla (ender olur yılmazım) olur :)) wallahi üzülmezdim hatta ohhh çatla yiğit diye halay a dururdum .yiğit masum değil ki haketti bunları kübra nın çok canını yaktı kendinizi koyun yerine hiçbir zaman düzgün açıklama yapmadı kübraya .sibel i hamile sanıyordu sibel hamile falan değil di demedi ki sibel hamile değil kızın acı çekmesine göz yumdu bile isteye.özet şu yiğit kübra tarafından acı çekmeyi haketti ama kardeşi ile değil bu bizim değerlerimize ters.

denizkızı ben özeti tekrar okudum şöyle bir sonuç çıkardım "emir kardeşi olduğunu hatırlıyor diyor". eğer emir gerçekten şimdiye kadar çizdiği adil karakteri ni sürdürürse abisinin de kübra ya olan duygularına da emin olursa abisine kübra seni seviyor hep seni sevdi der. ve aradan çekilir diye umut ediyorum en azından özet teki o cümle bana bunu düşündürdü.

o öpüşme sahnesi de bir veda olabilir. emir kübra ya gelip biz olamayız çünkü abim de seni seviyor bana aradan çekilmek düşer diyebilir .

aksi takdirde emir ve kübra o evde karı koca olacaklarsa, yiğit in onlarla hiç görüşmemesi gerekir. orjinalinde bile öyle. resimler de yiğit eve girip çıkıyor hatta o evde yaşıyor olabilir. türk ahlak sistemi bu kadar geniş mi sizce ?

kübra belki evlilik yıldönümünde eve dönecek dönmeyi planlıyor olabilir.

gog emir kesin ölüyor bu bölüm sonu olur yada 25. bölüm başı olur kesin ölecek. tek sıkıntım kübraya gol atmadan hakkın rahmetine kavuşsaydı :)))

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.