Şeref Meselesi - ayyy elacığım yaaa bu dizide seyirciye ne kadar çoook

Şeref Meselesi Şeref Meselesi
ayyy elacığım yaaa bu dizide seyirciye ne kadar çoook görev düşüyor fark ettin mi bir yemek sahnesinden yiğit kübra çıkartmak için ne kadar çok ayrıntıyı görmek zorundayız. bu sebepten bu dizi nin seyredilme oranı 2.50 lerde kim uğraşır bir dizi ile bu kadar

diğer tarafta yaman mira aşkı var başka diziler var kolayı var hazırı var aşkın sevda nın bu kadar zorlamamaları gerekiyor sibel öldü. emir de abisini seven bir kadına aşık mı ? aşk kısmını da göremedik 3 bölüm aşk seyrettirse ne olur seyirciyi beklenti modunda ikilemde bırakıyor.

zorluyorsunuz diyen sibelciler i haklı buluyorum çünkü gerçekten bizi platonik aşık teen age gençlere dönüştürdüler. en ufak bakıştan aşk dolma istemekten kara sevda çıkartır olduk.

bence bu bakışlar bu elektrik te bu duygu yoğunluğu da oyuncuların başarısı senaristin bu kadar derin bir düşünce içinde olduğunu sanmıyorum

emir in aşkına inanmasam bile medeni cesaretine hayran kaldım çat diye söyledi hiçbirşeyi umursamadan. yiğitte seviyorsa gitsin konuşsun :))

kaçırsın,kolunu ısırıp saat yapsın, saçını çeksin bir şey yapsın yani :)))

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.