Şeref Meselesi - arkadaşlar bu dizide ana fikir resmen "kul

Şeref Meselesi Şeref Meselesi
arkadaşlar bu dizide ana fikir resmen "kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş"..

başlayalım örneklere;
kübra: baştan beri mazbut, tutucuydu. hatta sibel kısa diye eteklerini çekiştirdiğini söylemişti. bu kadar tutucuyken gitti evlilik dışı çocuk doğurdu. babasını kınadı mafya yanında diye, gitti kendi mafya içinden birini sevdi aynı kaderi çocuğuna yaşattı. sibele iki kardeşi nasıl idare etti diye kızdı şimdi emir ile deniyor.
sibel:aslında sibelin durumu daha bariz. kübra hamile kalınca çocuğunu kullandı dedi. kendi hamile kalınca önce hayaller kurdu. çocuğu doğurdu diye kübraya fırsatçı dedi kendi çocuğunu aldırmayı hiç düşünmedi. kübraya sırf çocuk için bir adamla evlenemezsin dedi. kendi zorunlu bir evlilik yapmak zorunda kaldı. kübra kendini silahın önüne attığında yiğit için değmez dedi kendi onun için öldü.
yiğit: sadullahın kızı dedi. kendi sadullahın torunun babası oldu. babamın intikamını alacağım dedi. babasını öldürenleri temiz olmamakla suçladı kendi bataklığa düştü. beni kimse zorla evlendiremez dedi. sibelle zorla evlendi. çocuk benim olabilir ama ben babalık yapmayacağım dedi. babalık yapacaklara da izin vermedi şimdi baba olmak için döndü. sibel kardeşi sevgili oldu diye sibeli istemedi, şimdi kardeşinin nikahlı karısına aşık olacak.
emir: adalet adalet dedi, yiğite katil diye demediğini bırakmadı. kardeşi için adam öldürdü. kübraya zarar veriyor diye yiğite demediğini bırakmadı kübranın kaçırılmasına neden oldu. sibelle sevgili oldu diye yiğitin

yani kısaca herkes bir şekilde kınadığını yaşadı. şimdi herkesin toplanma vaktı bence aşk bundan sonra olacak. çimen.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.