Şeref Meselesi - merhabalar kizlar, isimlerinizde yazsanizya yorumlar okurken

Şeref Meselesi Şeref Meselesi
simson- gösterdigimiz, oldugumuz ve oldugumuzu sandigimiz.
Bayan
kayibsehir
10/1/1994 (30)
merhabalar kizlar, isimlerinizde yazsanizya yorumlar okurken hangisi hangisinin devami anlayamadim yoksa yorumcularmi artti?
sibel e bende güzel bir nasib diliyorum yigitin kizi dusurdugu durum güzel degil, annesi yaninda sagligi yerinde calisabilir ama iyi durumdan daha kötu duruma dusmek daha iyi olabiliecekken bir erkek yuzunden yenilir yutulur bir durum degil hemde ask yuzunden.
ask karin doyurmuyor sibelde bunun farkina varacak, yigit ne kubranin ne sibelin askini nede deryanin ona sadakatinin degerini bilmiyor simdilik onun gozu intikam intikamda nereye kadar annesinin olumunden hicmi insan kendisine pay cikarmaz?
oyle aglamak sizlamaklan olmuyor bu isler yigit en cok yanindakilere zarar verirken onlar ölüyor ama en buyuk aciyi yasarak kendisi cekiyor ve cekecek
intikam al al nereye kadar besi dev dalga gibi geliyor.


ask kismina geliyorum ve duygu gecisleri beni allak bullak ediyor keske emirin kubraya ask itirafi once yazilmis sahneler izleseydik o zaman ben bu itirafi gercek ve alti doldurulmus gorurdum alti doldurulmadi ve gercekci gelmedi bana, belkide gercek degildir. ha eger senaristler kendilerine acik kapi birakiyorsa iste bu yanlis ne bu cikarken hickimse kapilari kapatmiyor, belirsizlik beni acayib diziden sogutuyor hele su duygularin belirsizligi.

nihatin aski ufff neguzel ask adam dedirtiyor damdan duser gibi ama yinede kubra emirinkenden daha belirli ve duzgun yazilmis ben nihatin askini seviyorum.

sibel yigit demiyorum oglan kesip atmis iste , en gercege uygun bu askin sonu yazilmis nekadar seyirciye belki sacma gelsede öyle cunku.
kucuk kardesin bir zamanlar sevdigi, ha burada bir suclu var demiyorum kader diyorum. sibel bu hataya tecrubesizliginden dusdu.


kubra ve yigit simdicik ben o pastane sahnesinin derya nihat sahnesiyle kesilmesi onlarlan hic alakali degilken hangi sebeble oldugunu merak ediyorum?
yigitin kubraya inceligi gözumden kacmadi.😘
allahim hele hele su sen istersen demeleri gelde butun yorganlari yakma.
yigit etkilenecek beklerken ben bek etkilenme hissetmedim sadice kubranin etkilendigini hissettim. o nasil ceket giyis hizli hizli giyeyimde kurtulayim.
ha su var kahve makinesinde yigit ensesini tutuyor evet ya yigit orada etkilendi hakkini yemiyeyim.
umarim pastaneyi yigitin dusmanlari toz etmez yakinda.
o pastalari yoksa kekmi denir onlari kubrami yabiyir yoksa ismarlamami?
eger kubra yabiyorsa bir mutfakda o pastalari dekore ederken yigit kubra sahnesi rica ediyorum, soyle bulasmis bulask dekore ederken yanlis giden dekorasyon yigit yuzunden, bu arada mutfak kücük olsun yani aralarinda on metre mesafe bulunmasin.
ahh yerlerde yuvarlanan taslar, aklima sophia copolla ve andy carcia sahnesi mutfakta geldide.
ask sahnesi bekliyorum buradan duyurulur😂
sanki okuyorlarmis gibi.
ismimizden belki hem okuyub biz yaziyoruz.
hepinize talis tatlis ruyalar.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.