Sen Anlat Karadeniz - sezon finali hiç beklediğimiz gibi harika değildi. çok

Sen Anlat Karadeniz Sen Anlat Karadeniz
sezon finali hiç beklediğimiz gibi harika değildi. çok sinir bozucu sahneler vardı. son sahne zaten rezaletti. kusura bakmayın ama güzelim diziyi özellikle o son sahne mahvetti.
nefesin ikinci çocuğunun yaşaması çok saçmaydı. açıkçası ikinci bir çocuk olmamalıydı. ya bu ceylan yiğit bebekken doğmadı mı? yani yiğit ondan olsa olsa 1 yaş büyüktür. yani bu durumda ceylan en az 6 yaşında. nasıl oluyor da vedatın kaçtığını nasıl anlamıyor? ve aklı erecek bir yaştayken nasıl hemen vedatın babası nefesin de annesi olduğunu kabulleniyor? gerçekten anlamıyorum.
tahir büyüklerinin sözünü dinlemeyip nefesle evlenerek gerçekten kendine çok yazık etti. hiç bir zaman böyle düşünmek istemedim ama şu an böyle düşünmeden edemiyorum. deli tahir ölmez karadeniz geçilmez.(büyük ihtimalle)
nefes tahiri itmek zorundaydı belki ama ben yine de kızıyorum. gerçi dikkat edilirse sanki tahir kendi atlamış gibiydi ammaa işte bilemeyeceğum.
tahir'in elinde elleri bağlıyken bir şey vardı. muhtemelen çakı olmalı.
her neyse zaten yeni sezonu izleyecek hiç vaktim olmayacak maalesef ki. ama tahir'in başına me gelmiş diye bakarım. ne de olsa bu dizinin kahramanı bizim deli tahir. vedat salağı zaten beş parasız dünyanın her neresine de gitse beş parasız yakalanacak. tabi nefes de yakalanır. yiğit kaldı ortada. ha bir de ceylan var. ya allah aşkına bari kızın ismi güzel olsaydı. ceylan ne ya.
bence yeni sezon da kısa sürer. final yakundur senarist efendiler.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.