Sana Bir Sır Vereceğim - İŞTE MERAKLA BEKLEDİĞİNİZ O AN GELDİ:)

Sana Bir Sır Vereceğim Sana Bir Sır Vereceğim
Ezgi
İŞTE MERAKLA BEKLEDİĞİNİZ O AN GELDİ:) HİKAYEMİN DEVAMI:
2. BÖLÜM
Hwa Young şaşırmıştı. Ama onu neredeyse ezecek olan birisiyle oturmak istemiyordu. Hafifçe gülümseyip hayır cevabını verdi. Kang Dae bu cevabın üzerine yeniden Hyun Ki nin yanına oturdu.
Çıkış zili çalıyordu. En sonunda bitmişti okul. Hwa Young ile Hyun Ki birlikt çıkmışlardı sınıftan koridor boyunca yürüyorlardı. Birden bire pırpır sesi duydular. Başlarını çevirdiler. Bu bir kuştu. İçeriye girmişti. Hwa Young koridordaki boş bir sırayı alıp üzerine sandalye koydu. Sandalyenin üzerine çıktı. Kuşu yakalamak istiyordu. Yalnız unuttuğu bir şey vardı. Sandalye düşündüğü kadar sağlam değildi. Hyun Ki nin düşeceksin şimdi sözüne aldırış bile etmedi. Çok geçmeden sandalye sallanmaya başladı. Hyun Ki ve Hwa Young çığlık atıyordu. Neyse ki Tae Hyun ile Nam Hyu fazla uzakta değillerdi. Sesleri duyup koşarak geldiler. Nam Hyu Hwa Young un neredeyse düşecek olan sandalyesini tuttu. Hwa Young hızla sandalyenin üzerinden indi. Tae Hyun iyisin ya ne yapıyordun sandalyenin üzerinde diye sordu. Hyun Ki: kuş içeriye girmiş. Onu yakalamaya çalışıyordu. Tehlikeli olduğunu söyledim ama dinlemedi. Ondaki indı bilmezsiniz. Nam Hyu: söyler misin lütfen o kuşla ne yapmayı düşünüyordun? Hwa Young: pişirip yiyecektim. Hwa Young un bu sözü üzerine herkes ona tip tip bakmaya başladı. Hwa Young: ne yalnızca şakaydı. Hyun Ki: öyle ciddi konuşuyorsun ki bazen ben bile şaka mı yapıyorsun yoksa ciddi misin anlayamıyorum.
Kang Dae ile Shin Hye arabadaydı. Shin Hye gerçekten bugün ne yapmaya çalışıyordun henüz tam olarak tanımadığın bir kıza yan yana oturalım mı diye sormak da nereden çıktı. Hani senin orada bulunmanın tek amacı abinden intikamını almaktı? Dedi. Kang Dae cevap bile vermedi. Shin Hye : hey sana söylüyorum hu aklın nerede! Kang Dae den hoşlanıyordu ve açıkçası onun bugünkü davranışının pek de hoşuna gittiği söylenemezdi. Kang Dae: saçma sapan konuşma Shin Hye tabi ki tek amacım intikam. Yalnızca yanımda oturan kişinin abime yakın birisi olmasını istedim o yüzden Hyun Ki nin yanına oturmuştum. Hwa Young ise Hyun Ki nin en yakın arkadaşıymış Hyun Ki nin yanındaki kişi bugün gelmemiş ama bu demek değil ki yarın veya öteki günler de gelmeyecek. Ya yarın gelirse? Abime bu kadar yaklaşmışken elimden gelen herşeyi yapıp onu çok ama çok mutsuz etmek istiyorum. Shin Hye: Hyun Ki mi abinin onunla ne alakası var? Kang Dae: belli olmuyor mu Shin Hye, abim Hyun Ki ye aşık.
Tae Hyun ile Nam Hyu birlikta yolda yürüyorlardı. Nam Hyu : Hwa Young tatlı kız değil mi? Tae Hyun: bilmem. Nam Hyu: bence tatlı kız. Tae Hyun: sen Hwa Young dan hoşlanmaya mı başladın? Nam Hyu: yalnızca çok eskiden tanıdığım birine çok benziyor. Büyük ihtimalle anasınıfı arkadaşım. Tae Hyun: ne? Nam Hyu: almanya da aynı anasınıfına gidiyorduk sonra ayrıldı anasınıfından. Küçükken de hoşlanıyordum ondan. O beni hatırlamadı ama ben onu çok iyi hatırlıyorum. Tae Hyun: şimdi anlaşıldı. Nam Hyu: senin canın bir şeye mi sıkkın? Tae Hyun: a yok bir şey. Yalnızca yarın Yun Hee nin kaybolması üzerinden tam 3 yıl geçmiş olacak. Nam Hyu: şimdi anladım. Onu özlüyorsun değil mi? Tae Hyun: tabi ki özlüyorum insan kardeşini özlemez mi evet gıcıktı, sürekli didişirdik, hiç anlaşamazdık, yalnızca beni de değil herkese her türlü konuda şantaj yapardı, herkesle dalga geçerdi ama yinede seviyordum ben onu. Ben öz kardeşimden yetimhanede ayrıldım. Aslında şu anda o benim yerime burada seninle konuşuyor olabilirdi. Ama ben buna bir şekilde mani oldum ve onun tüm hayatını mahvettim. Şimdi elimde olsa zamanı geri alabilsem asla böyle bir şey yapmazdım. Terk etmezdim onu. Şu anda burada benim yerime seninle konuşmasına izin verirdim. İşte bu yüzden artık ben 2 kardeşimi birden kaybettim. Şimdi ikisi de kayıp. Kim bilir belki de öldüler. Hepsi de benim suçum sahip çıkamadım onlara. Her neyse seni de üzdüm. Nam Hyu: yok canım ne üzmesi. Evet Yun Hee yi ben de sevmezdim. Yalan yok ama bunu da söylemeden geçemeyeceğim yokluğu gerçekten hissediliyor be abi. Neyse düşünme artık bunları. Acın büyük anlıyorum bir taraftan Yun Hee bir taraftan yetimhanedeki kardeşin. Ama önünde upuzun bir yol var. Lütfen artık önüne bak. Hayat bir şeylere üzülmek için fazla kısa. Bu arada adı neydi o kardeşinin? Tae Hyun: bilmem hatırlamıyorum bir şey Dae ama başını gerçekten hatırlamıyorum.
Akşam olmuştu. Hyun Ki ile Hwa Young evde sohbet ediyorlardı. Hwa Young: eee anlat bakalım Tae Hyun nasıl birisi? Hyun Ki: Ne? Hwa Young: yapma ona nasıl baktığını görmedim zannetme. Hyun Ki:Hwa Young! Hwa Young: hem bence o da senden hoşlanıyor. Bak bana bu gözler yanılmaz ona göre. Hyun Ki: ya öyle mi dersin? Hwa Young: ooo Hyun Ki yakaladım şimdi! Hyun Ki: ya of hem sen onu bırak da şu yeni gelen çocuk neden seninle oturmak istedi onu söyle. Hwa Young: senin yanında oturan mı? Hyun Ki: hımmm. Hwa Young: aman ne bileyim ben senin yanından yarın kalkacağını anladı ve şu sınıfın belalı kızının yanına oturmamak için istedi herhalde. Hyun Ki: peki niye hayır dedin? Hwa Young: çünkü az kalsın beni arabasıyla eziyordu bu yüzden ona sinir oldum. Hyun Ki: neee arabasıyla eziyor muydu ?
Ertesi sabah Kang Dae ile Shin Hye sınıftan içeriye girip, Yung Nam ı Hyun Ki nin yanında otururken bulduklarında Kang Dae Shin Hye nin yüzüne sana demiştim edasıyla baktı. Shin Hye dünkü yerine, Kang Dae ise çağresiz Se Yi’nin yanına geçti. Se Yi kafasını yanına oturan çocuğa çevirdi ve kafasıyla Hwa Young un yanını işaret ederek oraya geç dedi. Kang Dae ben de öyle düşünmüştüm diyerek Hwa Young un yanına geçti. Hwa Young başını çevirdi ve niye geldin buraya geçsene Se Yi’ nin yanına dedi. Kang Da enin çok meraklıysan kendin geç sözü üzerine Hwa Young eşyalarını toplayıp, Se Yi’nin yanına oturup, burada kalabilir miyim diye sordu.
Sonuç olarak Kang Dae ile Hwa Young yan yana oturmuşlardı. Hyun Ki Tae Hyun u bugün okulda göremeyince merak etmişti. Zil çalar çalmaz Tae Hyun un yerini gidip Nam Hyu ya sordu. Nam Hyu:bugün kardeşinin kaybolması üzerinden tam 3 yıl geçti. Bu nedenle bugün okula gelmedi. Ama yarın gelecek. Bir sonraki ders hocaları küçük küçük müzik grupları kurup sınavlara hazırlanmalarını istemişti. 3 hafta sonra sınavlar başlıyordu. Çıkşta Kang Dae Shin Hye e ne yapıp edip abimle aynı gruba girmeliyiz. Bunun için de bütün iş sana düşüyor. Ne yap et Hyun Ki ile iyi arkadaş ol. Onlar mutlaka abimle aynı grupta olacaklardır, dedi.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.