Meryem - dizi giderek kötüleşiyor, çünkü; 1. ana karakterlerden meryem o

Meryem Meryem
dizi giderek kötüleşiyor, çünkü;
1. ana karakterlerden meryem o kadar fazla oktay'ın ismini saklı tuttu ki, hem onu şeytana benzetip hem onu halen ifşa etmemesi seyircinin meryem'e içten içe soğukluk duymasına neden oldu. kendi korudu adamı ve kendi de ortaya çıkan belalarda hüngür foşurt ağlayıp yaşananlara üzülüyor. zira oktay'yı bu kadar güçlü hale getiren kendisi oldu. fazla uzattı bu sırdaşlığı. seyirci bilinç altı olarak her kötülüğü bu sırrı saklayan meryem'den biliyor. en güzel yorumu bu konuda sevinç'in annesi yaptı. " bu sırrı saklayan en az o katil kadar suçlu hatta daha da kötü" . dolayısıyla seyirci ana karakteri sürekli sorgular ve suçlar halde.
2. sır saklanacak diye olmadık ara oyunlara entrikalara girilmeye başlandı. senaryo orijinalliğini ve heyecanını kaybetti. bu da izleyiciyi baydı. sıktı.
3. özdeşim kurduğu zaman seyirci karakteri benimser, sever. o nedenle seyircinin özdeşim kurduğu karakterlere sırf aksiyon olsun diye (yine sıkıntılı senaryodan kaynaklı) gelişi güzel kader tayin etmek doğru değildir. örnek; gülümser hanım'ın ölümü.
çözüm:
senaryoya acil ve akılcı müdahale.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.